Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12607

Tytuł: Підготовка вишні до технологічного процесу
Inne tytuły: Preparation process of cherry
Authors: Гарасівка, Я.
Garasivka, Y.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
Cytat: Гарасівка Я. Підготовка вишні до технологічного процесу / Гарасівка Я. // Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 1. — С. 25. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description: Garasivka Y. (2015) Pidhotovka vyshni do tekhnolohichnoho protsesu [Preparation process of cherry]. Zbirnyk tez Ⅷ vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2015), vol. 1, pp. 25 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Konferencja/wydarzenie: Ⅷ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/kolekcja: Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Tom: 1
Data wydania: 23-kwi-2015
Date of entry: 26-lut-2016
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 23-24 квітня 2015 р.
23-24 April 2015
UDC: 664.85
Słowa kluczowe: технологічний процес
калібрування
technological process
calibration
Zakres stron: 25
Główna strona: 25
Strona końcowa: 25
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12607
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:VІІІ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2015)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi