Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12607

Назва: Підготовка вишні до технологічного процесу
Інші назви: Preparation process of cherry
Автори: Гарасівка, Я.
Garasivka, Y.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
Бібліографічний опис: Гарасівка Я. Підготовка вишні до технологічного процесу / Гарасівка Я. // Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 1. — С. 25. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description: Garasivka Y. (2015) Pidhotovka vyshni do tekhnolohichnoho protsesu [Preparation process of cherry]. Zbirnyk tez Ⅷ vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2015), vol. 1, pp. 25 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Конференція/захід: Ⅷ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Журнал/збірник: Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Том: 1
Дата публікації: 23-кві-2015
Дата внесення: 26-лют-2016
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 23-24 квітня 2015 р.
23-24 April 2015
УДК: 664.85
Теми: технологічний процес
калібрування
technological process
calibration
Діапазон сторінок: 25
Початкова сторінка: 25
Кінцева сторінка: 25
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12607
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:VІІІ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.