Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12607

Title: Підготовка вишні до технологічного процесу
Other Titles: Preparation process of cherry
Authors: Гарасівка, Я.
Garasivka, Y.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Гарасівка Я. Підготовка вишні до технологічного процесу / Гарасівка Я. // Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 1. — С. 25. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Garasivka Y. (2015) Pidhotovka vyshni do tekhnolohichnoho protsesu [Preparation process of cherry]. Zbirnyk tez Ⅷ vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2015), vol. 1, pp. 25 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Conference/Event: Ⅷ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Volume: 1
Issue Date: 23-Apr-2015
Date of entry: 26-Feb-2016
Publisher: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 23-24 квітня 2015 р.
23-24 April 2015
UDC: 664.85
Keywords: технологічний процес
калібрування
technological process
calibration
Page range: 25
Start page: 25
End page: 25
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12607
Content type: Article
Appears in Collections:VІІІ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2015)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.