Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12388
Registre complet de metadades
| Camp DC | Valor | Lengua/Idioma |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Лазарєва, Тетяна | uk |
| dc.contributor.author | Прасол, Анжеліка | uk |
| dc.contributor.author | Чуканова, Наталія | uk |
| dc.contributor.author | Lazareva, Tatiana | uk |
| dc.contributor.author | Prasol, Angelica | uk |
| dc.contributor.author | Tchukanova, Natalia | uk |
| dc.coverage.temporal | 21-22 грудня 2010 року | uk |
| dc.coverage.temporal | 21-22 December 2010 | uk |
| dc.date.accessioned | 2016-02-24T14:09:00Z | - |
| dc.date.available | 2016-02-24T14:09:00Z | - |
| dc.date.created | 2010-12-21 | uk |
| dc.date.issued | 2010-12-21 | uk |
| dc.identifier.citation | Лазарєва Т. Технологія приготування котлет рибних з додаванням клітковини волоського горіха / Тетяна Лазарєва, Анжеліка Прасол, Наталія Чуканова // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 21-22 грудня 2010 року — Т. : ТНТУ, 2010 — С. 130. — (Секція: Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). | uk |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12388 | - |
| dc.format.extent | 130 | uk |
| dc.language.iso | uk | uk |
| dc.publisher | ТНТУ | uk |
| dc.publisher | TNTU | uk |
| dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
| dc.relation.ispartof | Abstracts of International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" | uk |
| dc.title | Технологія приготування котлет рибних з додаванням клітковини волоського горіха | uk |
| dc.title.alternative | Technology of preparation the fish cutlets with a walnut’s cellulose | uk |
| dc.type | Article | uk |
| dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
| dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
| dc.subject.udc | 641.56 | uk |
| dc.identifier.citationen | Lazareva T., Prasol A., Tchukanova N. (2010) Tekhnolohiia pryhotuvannia kotlet rybnykh z dodavanniam klitkovyny voloskoho horikha [Technology of preparation the fish cutlets with a walnut’s cellulose]. Abstracts of International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 21-22 December 2010), pp. 130 [in Ukrainian]. | uk |
| dc.contributor.affiliation | Українська інженерно-педагогічна академія, Україна | uk |
| dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
| dc.citation.spage | 130 | uk |
| dc.citation.epage | 130 | uk |
| dc.citation.conference | Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
| Apareix a les col·leccions: | Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2010) | |
Arxius per aquest ítem:
| Arxiu | Descripció | Mida | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Conf_2010_Lazareva_T-Technology_of_preparation_130.pdf | 277,47 kB | Adobe PDF | Veure/Obrir | |
| Conf_2010_Lazareva_T-Technology_of_preparation_130.djvu | 16,89 kB | DjVu | Veure/Obrir | |
| Conf_2010_Lazareva_T-Technology_of_preparation_130__COVER.jpg | 190,38 kB | JPEG | Veure/Obrir |
Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.