Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12388
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лазарєва, Тетяна | uk |
dc.contributor.author | Прасол, Анжеліка | uk |
dc.contributor.author | Чуканова, Наталія | uk |
dc.contributor.author | Lazareva, Tatiana | uk |
dc.contributor.author | Prasol, Angelica | uk |
dc.contributor.author | Tchukanova, Natalia | uk |
dc.coverage.temporal | 21-22 грудня 2010 року | uk |
dc.coverage.temporal | 21-22 December 2010 | uk |
dc.date.accessioned | 2016-02-24T14:09:00Z | - |
dc.date.available | 2016-02-24T14:09:00Z | - |
dc.date.created | 2010-12-21 | uk |
dc.date.issued | 2010-12-21 | uk |
dc.identifier.citation | Лазарєва Т. Технологія приготування котлет рибних з додаванням клітковини волоського горіха / Тетяна Лазарєва, Анжеліка Прасол, Наталія Чуканова // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 21-22 грудня 2010 року — Т. : ТНТУ, 2010 — С. 130. — (Секція: Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12388 | - |
dc.format.extent | 130 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
dc.relation.ispartof | Abstracts of International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" | uk |
dc.title | Технологія приготування котлет рибних з додаванням клітковини волоського горіха | uk |
dc.title.alternative | Technology of preparation the fish cutlets with a walnut’s cellulose | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 641.56 | uk |
dc.identifier.citationen | Lazareva T., Prasol A., Tchukanova N. (2010) Tekhnolohiia pryhotuvannia kotlet rybnykh z dodavanniam klitkovyny voloskoho horikha [Technology of preparation the fish cutlets with a walnut’s cellulose]. Abstracts of International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 21-22 December 2010), pp. 130 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Українська інженерно-педагогічна академія, Україна | uk |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
dc.citation.spage | 130 | uk |
dc.citation.epage | 130 | uk |
dc.citation.conference | Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2010) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Conf_2010_Lazareva_T-Technology_of_preparation_130.pdf | 277,47 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Conf_2010_Lazareva_T-Technology_of_preparation_130.djvu | 16,89 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Conf_2010_Lazareva_T-Technology_of_preparation_130__COVER.jpg | 190,38 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.