Browsing by Subject yeast
Showing results 1 to 10 of 10
Typ | Data wydania | Date wejścia | Tytuł | Autor(zy) |
Thesis Abstract | gru-2018 | 24-sty-2019 | Використання дріжджів Yrrowia lipolityka для прискорення дозрівання сиру Голландського | Матуняк, Соломія Степанівна; Matunyak, Solomia |
Thesis Abstract | gru-2018 | 23-gru-2018 | Обґрунтування мікробіологічної оцінки кефіру за вмістом дріжджів | Пилипець, Галина Сергіївна |
Article | 24-kwi-2014 | 27-lut-2016 | Основні вимоги до експлуатаційних характеристик дріжджанок | Ониськів, В.; Onyskiv, V. |
Bachelor Thesis | 2023 | 2-lip-2023 | Проєкт технічного переоснащення ліній у хлібопекарському цеху з виробництва хлібобулочних виробів | Кіт, Олеся Олегівна; Kit, Olesia Olehivna |
Dissertation | gru-2021 | 20-gru-2021 | Підвищення інтенсивності процесу та розроблення обладнання для перемішування компонентів | Паньків, Юлія Юріївна; Pankiv, Y.Y. |
Bachelor Thesis | 20-cze-2023 | 26-cze-2023 | Розробка автоматизованої системи сепарації хлібопекарських дріжджів | Андреїв, Арсен Анатолійович; Andreiv, Arsen |
Master Thesis | gru-2023 | 18-sty-2024 | Розробка рецептури і удосконалення технології виробництва бездріжджового хліба із проєктуванням цеху бездріжджових виробів | Домитраш, Петро Васильович; Domytrash, Petro |
Master Thesis | 2021 | 28-gru-2021 | Розробка технології сиру сичужного з використанням дріжджів для прискорення процесу дозрівання | Солодкий, Михайло Андрійович; Solodkiy, Mykhailo Andriyovych |
Other | 22-sie-2014 | 22-sie-2014 | Технічне переоснащення дріжджі-бродильного відділення ДП ‘‘Укрспирт’’ Залозецького МПД з модернізацією дріжджанки та дослідженням процесу перемішування | Ониськів, Віра Михайлівна; Onyskiv, Vira |
Conference Abstract | 27-kwi-2023 | 10-cze-2023 | Формування якості житнього хліба | Кравченюк, Р.; Kravcheniuk, R. |