Browsing by Subject yeast

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 10
TypData wydaniaDate wejściaTytułAutor(zy)
Thesis Abstractgru-201824-sty-2019Використання дріжджів Yrrowia lipolityka для прискорення дозрівання сиру ГолландськогоМатуняк, Соломія Степанівна; Matunyak, Solomia
Thesis Abstractgru-201823-gru-2018Обґрунтування мікробіологічної оцінки кефіру за вмістом дріжджівПилипець, Галина Сергіївна
Article24-kwi-201427-lut-2016Основні вимоги до експлуатаційних характеристик дріжджанокОниськів, В.; Onyskiv, V.
Bachelor Thesis20232-lip-2023Проєкт технічного переоснащення ліній у хлібопекарському цеху з виробництва хлібобулочних виробівКіт, Олеся Олегівна; Kit, Olesia Olehivna
Dissertationgru-202120-gru-2021Підвищення інтенсивності процесу та розроблення обладнання для перемішування компонентівПаньків, Юлія Юріївна; Pankiv, Y.Y.
Bachelor Thesis20-cze-202326-cze-2023Розробка автоматизованої системи сепарації хлібопекарських дріжджівАндреїв, Арсен Анатолійович; Andreiv, Arsen
Master Thesisgru-202318-sty-2024Розробка рецептури і удосконалення технології виробництва бездріжджового хліба із проєктуванням цеху бездріжджових виробівДомитраш, Петро Васильович; Domytrash, Petro
Master Thesis202128-gru-2021Розробка технології сиру сичужного з використанням дріжджів для прискорення процесу дозріванняСолодкий, Михайло Андрійович; Solodkiy, Mykhailo Andriyovych
Other22-sie-201422-sie-2014Технічне переоснащення дріжджі-бродильного відділення ДП ‘‘Укрспирт’’ Залозецького МПД з модернізацією дріжджанки та дослідженням процесу перемішуванняОниськів, Віра Михайлівна; Onyskiv, Vira
Conference Abstract27-kwi-202310-cze-2023Формування якості житнього хлібаКравченюк, Р.; Kravcheniuk, R.