Browsing by Subject raw milk
Showing results 1 to 7 of 7
Type | Issue Date | Date of entry | Title | Author(s) |
Thesis Abstract | 2018 | 18-feb-2018 | Вплив теплової обробки молока-сировини на мікробіологічні показники кисломолочних продуктів | Cіканович, Іван Володимирович; Sikanovich, I.V. |
Thesis Abstract | 2018 | 18-feb-2018 | Вплив теплової обробки молока-сировини на фізико-хімічні показники молочних продуктів | Кічула, Дмитро Вадимович; Kichula, D.V. |
Master Thesis | 2020 | 25-des-2020 | Дослідження впливу вільних жирних кислот на органолептичні показники масла | Коваль, Вікторія Валеріївна; Koval, Victoria Valeriyvna |
Master Thesis | 2020 | 28-des-2020 | Дослідження зміни концентрації нітратів під час переробки молочної сировини | Цимбал, Марія Володимирівна; Tsymbal, Mariia Volodymyrivna |
Master Thesis | 2020 | 25-des-2020 | Дослідження фізико-хімічних і мікробіологічних показників молока питного залежно від застосованої температури пастеризації | Веремейчик, Марія-Соломія Євгенівна; Veremeychik, Maria-Solomiya Yevhenivna |
Master Thesis | 2019 | 29-des-2019 | Обґрунтування мікробіологічної стійкості молочних продуктів залежно від кількісного вмісту мікрофлори молока-сировини | Щур, Юлія Андріївна; Shchur Y.А. |
Master Thesis | des-2023 | 16-jan-2024 | Удосконалення технології виробництва ряжанки з підвищеним вмістом біологічно активного йоду з проєктуванням цеху кисломолочного продукту | Далєвський, Володимир Михайлович; Dalievskyi, Volodymyr |