Перегляд зібрання  за групою - Теми raw milk
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		Результати  від 1 до 7 із 7
	
	
	
    
    
	
| Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) | 
| Thesis Abstract | 2018 | 18-лют-2018 | Вплив теплової обробки молока-сировини на мікробіологічні показники кисломолочних продуктів | Cіканович, Іван Володимирович; Sikanovich, I.V. | 
| Thesis Abstract | 2018 | 18-лют-2018 | Вплив теплової обробки молока-сировини на фізико-хімічні показники молочних продуктів | Кічула, Дмитро Вадимович; Kichula, D.V. | 
| Master Thesis | 2020 | 25-гру-2020 | Дослідження впливу вільних жирних кислот на органолептичні показники масла | Коваль, Вікторія Валеріївна; Koval, Victoria Valeriyvna | 
| Master Thesis | 2020 | 28-гру-2020 | Дослідження зміни концентрації нітратів під час переробки молочної сировини | Цимбал, Марія Володимирівна; Tsymbal, Mariia Volodymyrivna | 
| Master Thesis | 2020 | 25-гру-2020 | Дослідження фізико-хімічних і мікробіологічних показників молока питного залежно від застосованої температури пастеризації | Веремейчик, Марія-Соломія Євгенівна; Veremeychik, Maria-Solomiya Yevhenivna | 
| Master Thesis | 2019 | 29-гру-2019 | Обґрунтування мікробіологічної стійкості молочних продуктів залежно від кількісного вмісту мікрофлори молока-сировини | Щур, Юлія Андріївна; Shchur Y.А. | 
| Master Thesis | гру-2023 | 16-січ-2024 | Удосконалення технології виробництва ряжанки з підвищеним вмістом біологічно активного йоду з проєктуванням цеху кисломолочного продукту | Далєвський, Володимир Михайлович; Dalievskyi, Volodymyr |