Перегляд зібрання за групою - Теми pectin
Результати від 1 до 8 із 8
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Article | 20-кві-2016 | 29-тра-2016 | Актинідія, як природне джерело біологічно активних речовин для створення продуктів оздоровчого та функціонального призначення | Чебеняк, Т.; Chebeniak, T. |
Article | 24-кві-2014 | 27-лют-2016 | Вплив пектину на стабілізацію структури концентрованих фруктових консервів | Шинкарук, Оксана Юріївна; Shynkaruk, O. U. |
Thesis Abstract | гру-2018 | 23-гру-2018 | Дослідження використання желюючих речовин у виробництві фруктових консервів | Ходоровська, Надія Ігорівна |
Article | 20-кві-2016 | 29-тра-2016 | Перспективи розвитку сільського господарства та харчової прословості Кот-Д’Івуару | Вільфрід, Басса; Baca Ikpe Wilfried Abel |
Thesis Abstract | 2018 | 14-лют-2018 | Розробка нового виду фруктових консервів з використанням лікарських рослин | Олексів, Валентина Романівна |
Master Thesis | 2021 | 27-гру-2021 | Розробка технології кисломолочного сиру з плодовим наповнювачем | Рудяк, Наталія Володимирівна; Rudyak, Natalia Volodymyrivna |
Master Thesis | 2021 | 29-гру-2021 | Розроблення технології сиркового виробу із шовковицею з проектуванням цеху сиру кисломолочного та виробів з нього | Зубкович, Наталя Миколаївна; Zubkovych, Natalia |
Other | 24-чер-2014 | 23-чер-2014 | Способи підвищення структуроутворювальних властивостей пектинових речовин у виробництві фруктових консервів | Шинкарук, Оксана Юріївна; Shynkaruk, Shynkaruk |