Navigation de collection par Sujet pectin

Sauter vers : 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entrer les premières lettres :  
Montrant les résultats 1 à 8 de 8
TypeDate de publicationDate of entryTitreAuteur(s)
Article20-avr-201629-mai-2016Актинідія, як природне джерело біологічно активних речовин для створення продуктів оздоровчого та функціонального призначенняЧебеняк, Т.; Chebeniak, T.
Article24-avr-201427-fév-2016Вплив пектину на стабілізацію структури концентрованих фруктових консервівШинкарук, Оксана Юріївна; Shynkaruk, O. U.
Thesis Abstractdéc-201823-déc-2018Дослідження використання желюючих речовин у виробництві фруктових консервівХодоровська, Надія Ігорівна
Article20-avr-201629-mai-2016Перспективи розвитку сільського господарства та харчової прословості Кот-Д’ІвуаруВільфрід, Басса; Baca Ikpe Wilfried Abel
Thesis Abstract201814-fév-2018Розробка нового виду фруктових консервів з використанням лікарських рослинОлексів, Валентина Романівна
Master Thesis202127-déc-2021Розробка технології кисломолочного сиру з плодовим наповнювачемРудяк, Наталія Володимирівна; Rudyak, Natalia Volodymyrivna
Master Thesis202129-déc-2021Розроблення технології сиркового виробу із шовковицею з проектуванням цеху сиру кисломолочного та виробів з ньогоЗубкович, Наталя Миколаївна; Zubkovych, Natalia
Other24-jui-201423-jui-2014Способи підвищення структуроутворювальних властивостей пектинових речовин у виробництві фруктових консервівШинкарук, Оксана Юріївна; Shynkaruk, Shynkaruk