Percorrer por assunto microwave processing
Mostrar resultados 1-8 de 8.
Tipo | Data | Date of entry | Título | Autor(es) |
Other | 24-Jun-2014 | 23-Jun-2014 | Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх мікробіологічні показники | Скуба, Марія Богданівна; Skuba, Mariia |
Master Thesis | 2020 | 30-Dez-2020 | Вплив різних способів попередньої підготовки аличі на виділення соку | Власов, Валентин Васильович; Vlasov, Valentyn Vasylovych |
Master Thesis | 2019 | 29-Dez-2019 | Вплив різних способів розморожування на мікробіологічні показники плодів і овочів | Кадило, Наталія Василівна; Kadylo N.V. |
Master Thesis | 2020 | 30-Dez-2020 | Дослідження методів попередньої обробки слив на соковіддачу | Мурин, Тетяна Євгенівна; Muryn, Tetiana Yevhenivna |
Master Thesis | 2019 | 1-Jan-2020 | Дослідження методів удосконалення вилучення соку з ягід | Сеник, Віталій Андрійович; Senyk V.A. |
Thesis Abstract | Dez-2018 | 20-Dez-2018 | Дослідження різних способів розморожування плодів і овочів на зміну фізико-хімічних показників | Ванат, Галина Романівна |
Master Thesis | 2019 | 1-Jan-2020 | Дослідження способів підготовки яблук на соковіддачу | Павлусик, Петро Михайлович; Pavlusyk P.M. |
Master Thesis | 2019 | 1-Jan-2020 | Обгрунтування параметрів попередньої підготовки абрикосів на соковіддачу | Стайоха, Богдан Олександрович; Stayoha B.A. |