Перегляд зібрання за групою - Теми hotel and restaurant industry
Результати від 1 до 10 із 11
| Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
| Master Thesis | 20-гру-2021 | 20-гру-2021 | Визначення системи забезпечення конкурентоспроможності підприємства ресторанного господарства (на прикладі ТОВ “Україна” ресторан) | Чумак, Мар'яна Арсенівна; Chumak, M. A. |
| Bachelor Thesis | чер-2022 | 26-січ-2024 | Впровадження інноваційних технологій на підприємствах готельно-ресторанного господарства (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Три бажання») | Крисоватий, Євген Іванович; Krysovatyi, Yevhen |
| Article | 14-кві-2020 | 17-вер-2020 | Державне та приватне партнерство в умовах об’єднаних територіальних громад (організація розвитку інфраструктури та сервісного обслуговування) | Кузь, Тетяна Іванівна; Малюта, Людмила Ярославівна; Островська, Галина; Kuz, Tetiana; Maliuta, Liudmyla; Ostrovska, Galyna |
| Bachelor Thesis | чер-2023 | 20-лип-2023 | Організаційно-економічні засади використання інноваційного потенціалу підприємства ресторанного господарства (на прикладі ТОВ “Україна” ресторан) | Сонгінас, Віталіна Віталіївна; Songinas, Vitalina |
| Bachelor Thesis | чер-2022 | 23-сер-2022 | Підвищення конкурентоспроможності підприємства індустрії гостинності в умовах нестабільності (на прикладі ресторану «NORI sushi lounge») | Гринюк, Іван Васильович |
| Bachelor Thesis | чер-2022 | 16-вер-2022 | “Формування системи управління якістю обслуговування підприємства сфери гостинності, на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Джентльмен” | Кіпибіда, Людмила Олегівна |
| Bachelor Thesis | гру-2023 | 25-січ-2024 | Формування системи управління інновацйним розвитком підприємства ресторанного господарства (на прикладі ТОВ “Україна” ресторан) | Семчишин, Єлизавета Ігорівна; Semchyshyn, Elizaveta |
| Bachelor Thesis | чер-2022 | 27-січ-2024 | Формування та застосування концепцій антикризового менеджменту у закладах готельно-ресторанної сфери, на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Тернозавр” | Гринчук, Оксана Романівна; Hrynchuk, Oksana |
| Bachelor Thesis | чер-2022 | 6-вер-2022 | Інноваційна активність як конкурентна перевага готельно-ресторанного підприємства (на прикладі ресторану «NORI sushi lounge») | Онисько, Тетяна Олександрівна |
| Article | сер-2025 | 14-вер-2025 | ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ ДО НАВЧАННЯ ТА УДОСКОНАЛЕННЯ ЦИФРОВИХ КОМПЕТЕНТНОСТІ ПРАЦІВНИКІВ СФЕРИ ПОСЛУГ | Летун, Олександр Олександрович; Шерстюк, Роман Петрович; Letun, Oleksandr; Sherstiuk, Roman |