Перегляд зібрання за групою - Теми food industry
Результати від 1 до 10 із 15
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Book Chapter | 25-лис-2019 | 9-лип-2020 | Sensitivity of small business of Ukraine to dynamic changes of the global environment | Голич, Наталія Василівна; Holych, Nataliia |
Dissertation | тра-2021 | 13-тра-2021 | Адаптивні стратегії розвитку підприємств малого бізнесу харчової промисловості в умовах децентралізації | Голич, Наталія Василівна; Holych, N. |
Article | 31-сер-2021 | 16-гру-2021 | Аналіз і прогнозування фінансової стійкості підприємства | Роганова, Ганна; Кравченко, Інна; Rohanova, Hanna; Kravchenko, Inna |
Conference Abstract | 25-кві-2024 | 4-чер-2024 | Використання закону ГЕССА У харчовій промисловості | Кравець, С.; Kravets, S. |
Article | 25-кві-2017 | 26-лип-2017 | Гідродинамічна кавітаця у харчовій промисловості | Янош, А.; Yanosh, A. |
Conference Abstract | 21-тра-2019 | 11-чер-2019 | Деякі аспекти діяльності хлібопекарської галузі | Короткова, Надія; Галущак, Ольга Ярополківна; Korotkova, Nadia; Halushchak, Olha |
Thesis | лют-2017 | 7-бер-2017 | Зміни рН і ОВП у плодах і овочах при зберіганні | Сулік, Оксана Петрівна; Sulik, Oksana |
Article | 20-лют-2024 | 1-тра-2024 | Моделювання торгово-виробничого хабу в умовах індустрії 4.0 | Багмет, Вадим Сергійович; Bagmet, Vadym |
Conference Abstract | 28-кві-2022 | 16-чер-2022 | Розвиток харчового машинобудування – один з шляхів підвищення потенціалу харчової промисловості україни | Савчук, О.; Фік, М.; Зварич, Наталя Миколаївна; Savchuk, O.; Fik, M.; Zvarych, N. M. |
Master Thesis | 2019 | 29-гру-2019 | Розробка нового виду консервованих маринадів | Фрей, Ярослав Іванович; Frey J.I. |