Перегляд зібрання за групою - Теми 664.66
Результати від 1 до 10 із 10
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Conference Abstract | 27-кві-2023 | 10-чер-2023 | Борошняні вироби у світовій історії | Груб’як, Л.; Hrubiak, L. |
Conference Abstract | 27-кві-2023 | 10-чер-2023 | Використання нетрадиційних видів борошна у хлібопекарській галузі | Михайлюк, С.; Mykhailiuk, S. |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Збачанення хлібопродуктів біологчно активними речовинами | Бейко, Людмила; Лялик, Анастасія; П'яла, У.; Beyko, L.; Lyalyk, A.; Pyala, U. |
Conference Abstract | 10-жов-2019 | 15-лис-2019 | Можливість використання сухої молочної сировини при виробництві хлібобулочних виробів | Янів, Анна; Криськова, Лариса Петрівна; Левицька, Олена; Yaniv, Anna; Kryskova, Larysa; Levytska, Olena |
Article | 25-кві-2017 | 26-лип-2017 | Особливості процесу розстоювання тістових заготовок | Явний, А.; Yavnyy, A. |
Article | 25-кві-2017 | 26-лип-2017 | Режими випікання хліба | Бочков, П. |
Article | 19-тра-2015 | 21-січ-2016 | Розширення асортименту хлібобулочних виробів на основі раціонального використання зернових ресурсів | Макарова, Ольга; Тортіка, Наталія; Хвостенко, Катерина; Makarova, Olga; Tortika, Natalia; Khvostenko, Katerina |
Conference Abstract | 10-жов-2019 | 15-лис-2019 | Теоретичні аспекти технології безглютенового бездріжджового хліба | Тонкевич, Тетяна; Криськова, Лариса Петрівна; Tonkevych, Tetyana; Kryskova, Larysa |
Conference Abstract | 27-кві-2023 | 10-чер-2023 | Традиції та технології в хлібопекарській промисловості | Домитраш, П.; Domytrash, P. |
Conference Abstract | 27-кві-2023 | 10-чер-2023 | Інновації у виготовлення житньо-пшеничних виробів | Чубик, В.; Chubyk, V. |