Перегляд зібрання за групою - Теми 664
Результати від 1 до 10 із 241
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Article | 17-лис-2016 | 24-бер-2017 | Inbound маркетинг | Шпилик, Світлана Василівна; Добровольська, І. Ю.; Shpylyk, S. V.; Dobrovol’ska, I. Y. |
Conference Abstract | 26-кві-2018 | 30-тра-2018 | Nutritional supplements | Хашемі, Д. Г.; Hashemi, D. G. |
Conference Abstract | 10-жов-2019 | 15-лис-2019 | The role of audit of information systems in securing food quality | Kozlova, Elena; Bantsevich, Yauhen; Козлова, Елена; Банцевич, Евгений |
Dissertation | тра-2021 | 13-тра-2021 | Адаптивні стратегії розвитку підприємств малого бізнесу харчової промисловості в умовах децентралізації | Голич, Наталія Василівна; Holych, N. |
Article | 23-кві-2009 | 15-бер-2016 | Адгезійні характеристики харчових продуктів | Коневич, М. |
Article | 14-гру-2011 | 17-лют-2016 | Адсорбційні матеріали в харчовій промисловості | Зарецька, Тетяна Вікторівна; Вітенько, Т. |
Article | 18-тра-2016 | 8-лип-2016 | Актуальні підходи у забезпеченні захисту населення, що проживає в межах міської забудови, у разі надзвичайних ситуацій з небезпечними хімічними речовинами на підприємствах харчової та переробної промиловості | Стручок, Володимир Сергійович; Стручок, О.; Struchok, V.; Struchok, O. |
Conference Abstract | 24-тра-2023 | 19-лип-2023 | Актуальність використання молочнокислих бактерій у заквасках для хліба | Борсук, І. П.; Borsuk, I. P. |
Conference Abstract | 24-тра-2023 | 19-лип-2023 | Актуальність виробництва житньо-пшеничного хліба з різними фітодобавками | Процак, П. В.; Protsak, P. V. |
Conference Abstract | 6-гру-2023 | 21-січ-2024 | Актуальність застосування рослинних харчових добавок для зниження процесів окислення у жировмісних продуктах | Козловський, В. Р.; Kozlovsky, V. R. |