Konu 664
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		Gösterilen sonuçlar 1 - 10 den 319
	
	
	
    
    
	
| Tür | Yayın Tarihi | Date of entry | Başlık | Yazar(lar) | 
| Article | 17-Kas-2016 | 24-Mar-2017 | Inbound маркетинг | Шпилик, Світлана Василівна; Добровольська, І. Ю.; Shpylyk, S. V.; Dobrovol’ska, I. Y. | 
| Conference Abstract | 26-Nis-2018 | 30-May-2018 | Nutritional supplements | Хашемі, Д. Г.; Hashemi, D. G. | 
| Conference Abstract | 10-Eki-2019 | 15-Kas-2019 | The role of audit of information systems in securing food quality | Kozlova, Elena; Bantsevich, Yauhen; Козлова, Елена; Банцевич, Евгений | 
| Dissertation | May-2021 | 13-May-2021 | Адаптивні стратегії розвитку підприємств малого бізнесу  харчової промисловості в умовах децентралізації | Голич, Наталія Василівна; Holych, N. | 
| Article | 23-Nis-2009 | 15-Mar-2016 | Адгезійні характеристики харчових продуктів | Коневич, М. | 
| Article | 14-Ara-2011 | 17-Şub-2016 | Адсорбційні матеріали в харчовій промисловості | Зарецька, Тетяна Вікторівна; Вітенько, Т. | 
| Article | 18-May-2016 | 8-Tem-2016 | Актуальні підходи у забезпеченні захисту населення, що проживає в межах міської забудови, у разі надзвичайних ситуацій з небезпечними хімічними речовинами на підприємствах харчової та переробної промиловості | Стручок, Володимир Сергійович; Стручок, О.; Struchok, V.; Struchok, O. | 
| Conference Abstract | 25-Eyl-2025 | 28-Eki-2025 | Актуальні тенденції у розвитку виробництва та споживання здорової їжі | Михайлицька, О. Р.; Наговська, В. О.; Мороз, Л. Я.; Mykhaylytska, O. R.; Nagovska, V. O.; Moroz, L. Ya. | 
| Conference Abstract | 24-May-2023 | 19-Tem-2023 | Актуальність використання молочнокислих бактерій у заквасках для хліба | Борсук, І. П.; Borsuk, I. P. | 
| Conference Abstract | 24-May-2023 | 19-Tem-2023 | Актуальність виробництва житньо-пшеничного хліба з різними фітодобавками | Процак, П. В.; Protsak, P. V. |