Browsing by Subject 641

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
TipusData de publicacióDate of entryTítolAutor(s)
Conference Abstract26-de -202322-de -2023Вплив війни на формування смаків українців у споживанні ресторанної їжіВладимир, Ольга Михайлівна; Химич, Ірина Григорівна; Капаць, К. М.; Vladymyr, O.; Khymych, I.; Kapats, K.
Conference Abstract11-d’o-202411-de -2024Дарія Цвек. фундаторка кулінарної культуриОстровська, Галина Йосипівна; Крамар, А. О.; Ostrovska, H.; Kramar, A.
Conference Abstract11-d’o-202411-de -2024Особливості сучасної туристичної індустрії міста Кам’янець-ПодільськийМацарська, В. Б.; Празднікова, О. М.; Matsarska, V.; Prazdnikova, O.
Conference Abstract25-de -202528-d’o-2025Сучасні техніки текстурної кухні для закладів ресторанного господарстваЛялик, Анастасія Тарасівна; Добровольська, С. Я.; Lialyk, A.; Dobrovolska, S.
Article8-d’o-201521-de -2015Українські стандарти безпечності харчових продуктівНазарко, Ірина Степанівна; Nazarko, Iryna
Conference Abstract22-de -202219-d’o-2022Яблучна кислота – ідеальна харчова добавкаНазарко, Ірина Степанівна; Білецька, Галина; Nazarko, Iryna; Biletska, Halina