Browsing by Subject 641
Showing results 1 to 6 of 6
| Tipus | Data de publicació | Date of entry | Títol | Autor(s) |
| Conference Abstract | 26-de -2023 | 22-de -2023 | Вплив війни на формування смаків українців у споживанні ресторанної їжі | Владимир, Ольга Михайлівна; Химич, Ірина Григорівна; Капаць, К. М.; Vladymyr, O.; Khymych, I.; Kapats, K. |
| Conference Abstract | 11-d’o-2024 | 11-de -2024 | Дарія Цвек. фундаторка кулінарної культури | Островська, Галина Йосипівна; Крамар, А. О.; Ostrovska, H.; Kramar, A. |
| Conference Abstract | 11-d’o-2024 | 11-de -2024 | Особливості сучасної туристичної індустрії міста Кам’янець-Подільський | Мацарська, В. Б.; Празднікова, О. М.; Matsarska, V.; Prazdnikova, O. |
| Conference Abstract | 25-de -2025 | 28-d’o-2025 | Сучасні техніки текстурної кухні для закладів ресторанного господарства | Лялик, Анастасія Тарасівна; Добровольська, С. Я.; Lialyk, A.; Dobrovolska, S. |
| Article | 8-d’o-2015 | 21-de -2015 | Українські стандарти безпечності харчових продуктів | Назарко, Ірина Степанівна; Nazarko, Iryna |
| Conference Abstract | 22-de -2022 | 19-d’o-2022 | Яблучна кислота – ідеальна харчова добавка | Назарко, Ірина Степанівна; Білецька, Галина; Nazarko, Iryna; Biletska, Halina |