Konu 641
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		Gösterilen sonuçlar 1 - 6 den 6
	
	
	
    
    
	
| Tür | Yayın Tarihi | Date of entry | Başlık | Yazar(lar) | 
| Conference Abstract | 26-May-2023 | 22-Haz-2023 | Вплив війни на формування смаків українців у споживанні ресторанної їжі | Владимир, Ольга Михайлівна; Химич, Ірина Григорівна; Капаць, К. М.; Vladymyr, O.; Khymych, I.; Kapats, K. | 
| Conference Abstract | 11-Eki-2024 | 11-Ara-2024 | Дарія Цвек. фундаторка кулінарної культури | Островська, Галина Йосипівна; Крамар, А. О.; Ostrovska, H.; Kramar, A. | 
| Conference Abstract | 11-Eki-2024 | 11-Ara-2024 | Особливості сучасної туристичної індустрії міста Кам’янець-Подільський | Мацарська, В. Б.; Празднікова, О. М.; Matsarska, V.; Prazdnikova, O. | 
| Conference Abstract | 25-Eyl-2025 | 28-Eki-2025 | Сучасні техніки текстурної кухні для закладів ресторанного господарства | Лялик, Анастасія Тарасівна; Добровольська, С. Я.; Lialyk, A.; Dobrovolska, S. | 
| Article | 8-Eki-2015 | 21-Ara-2015 | Українські стандарти безпечності харчових продуктів | Назарко, Ірина Степанівна; Nazarko, Iryna | 
| Conference Abstract | 22-Eyl-2022 | 19-Eki-2022 | Яблучна кислота – ідеальна харчова добавка | Назарко, Ірина Степанівна; Білецька, Галина; Nazarko, Iryna; Biletska, Halina |