Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41701
Назва: | Вплив війни на формування смаків українців у споживанні ресторанної їжі |
Інші назви: | The war's influence on formation of the ukrainians flavor’s on restaurant food |
Автори: | Владимир, Ольга Михайлівна Химич, Ірина Григорівна Капаць, К. М. Vladymyr, O. Khymych, I. Kapats, K. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Бібліографічний опис: | Владимир О. М. Вплив війни на формування смаків українців у споживанні ресторанної їжі / Владимир Ольга Михайлівна, Химич Ірина Григорівна, Капаць К. М. // Матеріали Ⅹ I Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Наука, інновації, бізнес: проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку“, 26 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 27–28. |
Bibliographic description: | Vladymyr O., Khymych I., Kapats K. (2023) Vplyv viiny na formuvannia smakiv ukraintsiv u spozhyvanni restorannoi yizhi [The war's influence on formation of the ukrainians flavor’s on restaurant food]. Proceedings of the ⅩⅠ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ternopil National Technical University named after Ivan Puluj, Academician of the National Academy of Sciences: "Science, Innovation, Business: Problems, Prospects and Current Development Trends" (Tern., 26 May 2023), pp. 27-28 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали ⅩⅠ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Наука, інновації, бізнес:проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку“, 2023 Proceedings of the ⅩⅠ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ternopil National Technical University named after Ivan Puluj, Academician of the National Academy of Sciences: "Science, Innovation, Business: Problems, Prospects and Current Development Trends", 2023 |
Конференція/захід: | ⅩⅠ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Наука, інновації, бізнес:проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку“ |
Журнал/збірник: | Матеріали ⅩⅠ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Наука, інновації, бізнес:проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку“ |
Дата публікації: | 26-тра-2023 |
Дата внесення: | 22-чер-2023 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 26 травня 2023 року 26 May 2023 |
УДК: | 338 641 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 27-28 |
Початкова сторінка: | 27 |
Кінцева сторінка: | 28 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41701 |
ISBN: | 978-617-7875-62-7 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | https://kp.ua/ua/economics/a658958-olha-nasonova-restorani-pid-chas-vijni-tsepsikholohichnij-pritulok https://delo.ua/uk/business/restorannii-biznes-uvojennii-cas-yaka-yiza-primishhennya-ta-v-yakix-mistax-koristuyutsya-popitom-398364/ https://business.rayon.in.ua/news/547964-yak-ukrainskiyrestoranniy-biznes-adaptuetsya-do-viklikiv-viyni-doslidzhennya |
Перелік літератури: | 1. Владимир О., Капаць К. (2022) Ресторанний бізнес: прибутковість та інші виклики воєнного часу. Трансформація бізнесу для сталого майбутнього: дослідження, діджиталізація та інновації: збірник тез доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції. Тернопіль: ФОП Паляниця В.А., 2022. С. 116-118. 2. Владимир О.М. (2021) Основні тенденції розвитку підприємств готельно- ресторанного бізнесу та сфери туризму у 2019-2021 роках // Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації: тези доповідей VІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., Київ, Вид. центр КНУКіМ, 2021. С. 311-315. 3. Насонова О. Ресторани під час війни – це психологічний захист. URL: https://kp.ua/ua/economics/a658958-olha-nasonova-restorani-pid-chas-vijni-tsepsikholohichnij-pritulok. 4. Таранова Є. (2022) Ресторанний бізнес у воєнний час: яка їжа, приміщення та в яких містах користуються попитом URL: https://delo.ua/uk/business/restorannii-biznes-uvojennii-cas-yaka-yiza-primishhennya-ta-v-yakix-mistax-koristuyutsya-popitom-398364/. 5. Флейчук М. (2022) Як український ресторанний бізнес адаптується до викликів війни: дослідження. URL: https://business.rayon.in.ua/news/547964-yak-ukrainskiyrestoranniy-biznes-adaptuetsya-do-viklikiv-viyni-doslidzhennya. |
References: | 1. Vladymyr O., Kapats K. (2022) Restorannyi biznes: prybutkovist ta inshi vyklyky voiennoho chasu. Transformatsiia biznesu dlia staloho maibutnoho: doslidzhennia, didzhytalizatsiia ta innovatsii: zbirnyk tez dopovidei II Mizhnarodnoi naukovo-praktychnoi konferentsii. Ternopil: FOP Palianytsia V.A., 2022. P. 116-118. 2. Vladymyr O.M. (2021) Osnovni tendentsii rozvytku pidpryiemstv hotelno- restorannoho biznesu ta sfery turyzmu u 2019-2021 rokakh, Hostynnist, servis, turyzm: dosvid, problemy, innovatsii: tezy dopovidei VIII Mizhnar. nauk.-prakt. internet-konf., Kyiv, Vyd. tsentr KNUKiM, 2021. P. 311-315. 3. Nasonova O. Restorany pid chas viiny – tse psykholohichnyi zakhyst. URL: https://kp.ua/ua/economics/a658958-olha-nasonova-restorani-pid-chas-vijni-tsepsikholohichnij-pritulok. 4. Taranova Ye. (2022) Restorannyi biznes u voiennyi chas: yaka yizha, prymishchennia ta v yakykh mistakh korystuiutsia popytom URL: https://delo.ua/uk/business/restorannii-biznes-uvojennii-cas-yaka-yiza-primishhennya-ta-v-yakix-mistax-koristuyutsya-popitom-398364/. 5. Fleichuk M. (2022) Yak ukrainskyi restorannyi biznes adaptuietsia do vyklykiv viiny: doslidzhennia. URL: https://business.rayon.in.ua/news/547964-yak-ukrainskiyrestoranniy-biznes-adaptuetsya-do-viklikiv-viyni-doslidzhennya. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | ХI Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Наука, інновації, бізнес: проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
KhI_VNPK_2023_Vladymyr_O-The_war_s_influence_on_formation_27-28.pdf | 494,35 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
KhI_VNPK_2023_Vladymyr_O-The_war_s_influence_on_formation_27-28.djvu | 34,55 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
KhI_VNPK_2023_Vladymyr_O-The_war_s_influence_on_formation_27-28__COVER.png | 1,41 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.