Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41701

Cofnod metadata llawn
Maes DCGwerthIaith
dc.contributor.authorВладимир, Ольга Михайлівна-
dc.contributor.authorХимич, Ірина Григорівна-
dc.contributor.authorКапаць, К. М.-
dc.contributor.authorVladymyr, O.-
dc.contributor.authorKhymych, I.-
dc.contributor.authorKapats, K.-
dc.coverage.temporal26 травня 2023 року-
dc.coverage.temporal26 May 2023-
dc.date.accessioned2023-06-22T13:32:18Z-
dc.date.available2023-06-22T13:32:18Z-
dc.date.created2023-05-26-
dc.date.issued2023-05-26-
dc.identifier.citationВладимир О. М. Вплив війни на формування смаків українців у споживанні ресторанної їжі / Владимир Ольга Михайлівна, Химич Ірина Григорівна, Капаць К. М. // Матеріали Ⅹ I Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Наука, інновації, бізнес: проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку“, 26 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 27–28.-
dc.identifier.isbn978-617-7875-62-7-
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41701-
dc.format.extent27-28-
dc.language.isouk-
dc.publisherФОП Паляниця В. А.-
dc.publisherPE Palianytsia V. A.-
dc.relation.ispartofМатеріали ⅩⅠ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Наука, інновації, бізнес:проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку“, 2023-
dc.relation.ispartofProceedings of the ⅩⅠ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ternopil National Technical University named after Ivan Puluj, Academician of the National Academy of Sciences: "Science, Innovation, Business: Problems, Prospects and Current Development Trends", 2023-
dc.relation.urihttps://kp.ua/ua/economics/a658958-olha-nasonova-restorani-pid-chas-vijni-tsepsikholohichnij-pritulok-
dc.relation.urihttps://delo.ua/uk/business/restorannii-biznes-uvojennii-cas-yaka-yiza-primishhennya-ta-v-yakix-mistax-koristuyutsya-popitom-398364/-
dc.relation.urihttps://business.rayon.in.ua/news/547964-yak-ukrainskiyrestoranniy-biznes-adaptuetsya-do-viklikiv-viyni-doslidzhennya-
dc.titleВплив війни на формування смаків українців у споживанні ресторанної їжі-
dc.title.alternativeThe war's influence on formation of the ukrainians flavor’s on restaurant food-
dc.typeConference Abstract-
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023-
dc.coverage.placenameТернопіль-
dc.coverage.placenameTernopil-
dc.format.pages2-
dc.subject.udc338-
dc.subject.udc641-
dc.relation.references1. Владимир О., Капаць К. (2022) Ресторанний бізнес: прибутковість та інші виклики воєнного часу. Трансформація бізнесу для сталого майбутнього: дослідження, діджиталізація та інновації: збірник тез доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції. Тернопіль: ФОП Паляниця В.А., 2022. С. 116-118.-
dc.relation.references2. Владимир О.М. (2021) Основні тенденції розвитку підприємств готельно- ресторанного бізнесу та сфери туризму у 2019-2021 роках // Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації: тези доповідей VІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., Київ, Вид. центр КНУКіМ, 2021. С. 311-315.-
dc.relation.references3. Насонова О. Ресторани під час війни – це психологічний захист. URL: https://kp.ua/ua/economics/a658958-olha-nasonova-restorani-pid-chas-vijni-tsepsikholohichnij-pritulok.-
dc.relation.references4. Таранова Є. (2022) Ресторанний бізнес у воєнний час: яка їжа, приміщення та в яких містах користуються попитом URL: https://delo.ua/uk/business/restorannii-biznes-uvojennii-cas-yaka-yiza-primishhennya-ta-v-yakix-mistax-koristuyutsya-popitom-398364/.-
dc.relation.references5. Флейчук М. (2022) Як український ресторанний бізнес адаптується до викликів війни: дослідження. URL: https://business.rayon.in.ua/news/547964-yak-ukrainskiyrestoranniy-biznes-adaptuetsya-do-viklikiv-viyni-doslidzhennya.-
dc.relation.referencesen1. Vladymyr O., Kapats K. (2022) Restorannyi biznes: prybutkovist ta inshi vyklyky voiennoho chasu. Transformatsiia biznesu dlia staloho maibutnoho: doslidzhennia, didzhytalizatsiia ta innovatsii: zbirnyk tez dopovidei II Mizhnarodnoi naukovo-praktychnoi konferentsii. Ternopil: FOP Palianytsia V.A., 2022. P. 116-118.-
dc.relation.referencesen2. Vladymyr O.M. (2021) Osnovni tendentsii rozvytku pidpryiemstv hotelno- restorannoho biznesu ta sfery turyzmu u 2019-2021 rokakh, Hostynnist, servis, turyzm: dosvid, problemy, innovatsii: tezy dopovidei VIII Mizhnar. nauk.-prakt. internet-konf., Kyiv, Vyd. tsentr KNUKiM, 2021. P. 311-315.-
dc.relation.referencesen3. Nasonova O. Restorany pid chas viiny – tse psykholohichnyi zakhyst. URL: https://kp.ua/ua/economics/a658958-olha-nasonova-restorani-pid-chas-vijni-tsepsikholohichnij-pritulok.-
dc.relation.referencesen4. Taranova Ye. (2022) Restorannyi biznes u voiennyi chas: yaka yizha, prymishchennia ta v yakykh mistakh korystuiutsia popytom URL: https://delo.ua/uk/business/restorannii-biznes-uvojennii-cas-yaka-yiza-primishhennya-ta-v-yakix-mistax-koristuyutsya-popitom-398364/.-
dc.relation.referencesen5. Fleichuk M. (2022) Yak ukrainskyi restorannyi biznes adaptuietsia do vyklykiv viiny: doslidzhennia. URL: https://business.rayon.in.ua/news/547964-yak-ukrainskiyrestoranniy-biznes-adaptuetsya-do-viklikiv-viyni-doslidzhennya.-
dc.identifier.citationenVladymyr O., Khymych I., Kapats K. (2023) Vplyv viiny na formuvannia smakiv ukraintsiv u spozhyvanni restorannoi yizhi [The war's influence on formation of the ukrainians flavor’s on restaurant food]. Proceedings of the ⅩⅠ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ternopil National Technical University named after Ivan Puluj, Academician of the National Academy of Sciences: "Science, Innovation, Business: Problems, Prospects and Current Development Trends" (Tern., 26 May 2023), pp. 27-28 [in Ukrainian].-
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя-
dc.citation.journalTitleМатеріали ⅩⅠ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Наука, інновації, бізнес:проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку“-
dc.citation.spage27-
dc.citation.epage28-
dc.citation.conferenceⅩⅠ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Наука, інновації, бізнес:проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку“-
Ymddengys yng Nghasgliadau:ХI Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Наука, інновації, бізнес: проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку“ (2023)



Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.