Перегляд зібрання за групою - Теми 640.43
Результати від 1 до 10 із 16
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Article | 1-гру-2017 | 16-гру-2017 | Development of enterprises of restaurant industry based on marketing principles | Poltavska, Oksana |
Conference Abstract | 18-лис-2022 | 2-січ-2023 | Впровадження веганської та вегетаріанської продукції в меню закладів ресторанного господарства | Мигаль, В. І.; Myhal, V. |
Conference Abstract | 2-гру-2021 | 30-гру-2021 | Діджиталізація як основний фактор розвитку готельно-ресторанного бізнесу | Волонтир, Людмила Олексіївна; Volontyr, L. O. |
Conference Abstract | 26-тра-2023 | 22-чер-2023 | Діяльність закладу ресторанного господарства кафе-пекарня «пекар» до та після повномасштабного вторгнення в Україну | Паска, М. З.; Радзімовська, О. В.; Артемчук, М. Ю.; Paska, M.; Radzimovska, O.; Artemchyk, M. |
Conference Abstract | 23-бер-2018 | 16-тра-2018 | Конкуренція у ресторанному бізнесі | Стойко, І. І.; Stoyko, I. I. |
Article | 21-жов-2016 | 11-гру-2016 | Основні засади організації готельно-ресторанного господарства в Україні | Нагорняк, Галина Степанівна; Nahorniak, H. S. |
Article | 29-жов-2014 | 22-січ-2016 | Основні підходи до управління якістю | Галущак, М.; Галущак, О.; Halushchak, M.; Halushchak, O. |
Conference Abstract | 23-лис-2022 | 28-гру-2022 | Ресторанний бізнес: прибутковість та інші виклики воєнного часу | Владимир, Ольга Михайлівна; Капаць, Катерина; Vladymyr, Olha; Kapats, Kateryna |
Conference Abstract | лис-2022 | 13-гру-2022 | Ресторанний бізнес: прибутковість та інші виклики воєнного часу | Владимир, Ольга; Капаць, Катерина |
Conference Abstract | 26-тра-2023 | 22-чер-2023 | Сертифікація: із досвіду сша у просуванні конкурентоспроможності ресторанів | Стойко, Ігор Іванович; Stoyko, I. |