Yn pori yn ôl Pwnc 640.43

Neidio i: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
neu roi rhai o'r llythrennau cyntaf:  
Yn dangos canlyniadau 1 i 10 o 16
MathDyddiad CyhoeddiDate of entryTeitlAwdur(on)
Article1-Dec-201716-Dec-2017Development of enterprises of restaurant industry based on marketing principlesPoltavska, Oksana
Conference Abstract18-Nov-20222-Jan-2023Впровадження веганської та вегетаріанської продукції в меню закладів ресторанного господарстваМигаль, В. І.; Myhal, V.
Conference Abstract2-Dec-202130-Dec-2021Діджиталізація як основний фактор розвитку готельно-ресторанного бізнесуВолонтир, Людмила Олексіївна; Volontyr, L. O.
Conference Abstract26-May-202322-Jun-2023Діяльність закладу ресторанного господарства кафе-пекарня «пекар» до та після повномасштабного вторгнення в УкраїнуПаска, М. З.; Радзімовська, О. В.; Артемчук, М. Ю.; Paska, M.; Radzimovska, O.; Artemchyk, M.
Conference Abstract23-Mar-201816-May-2018Конкуренція у ресторанному бізнесіСтойко, І. І.; Stoyko, I. I.
Article21-Oct-201611-Dec-2016Основні засади організації готельно-ресторанного господарства в УкраїніНагорняк, Галина Степанівна; Nahorniak, H. S.
Article29-Oct-201422-Jan-2016Основні підходи до управління якістюГалущак, М.; Галущак, О.; Halushchak, M.; Halushchak, O.
Conference Abstract23-Nov-202228-Dec-2022Ресторанний бізнес: прибутковість та інші виклики воєнного часуВладимир, Ольга Михайлівна; Капаць, Катерина; Vladymyr, Olha; Kapats, Kateryna
Conference AbstractNov-202213-Dec-2022Ресторанний бізнес: прибутковість та інші виклики воєнного часуВладимир, Ольга; Капаць, Катерина
Conference Abstract26-May-202322-Jun-2023Сертифікація: із досвіду сша у просуванні конкурентоспроможності ресторанівСтойко, Ігор Іванович; Stoyko, I.