Yn pori  yn ôl Pwnc 640.43
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		Yn dangos canlyniadau 1 i 10 o 16
	
	
	
    
    
	
| Math | Dyddiad Cyhoeddi | Date of entry | Teitl | Awdur(on) | 
| Article | 1-Dec-2017 | 16-Dec-2017 | Development of enterprises of restaurant industry based on marketing principles | Poltavska, Oksana | 
| Conference Abstract | 18-Nov-2022 | 2-Jan-2023 | Впровадження веганської та вегетаріанської продукції в меню закладів ресторанного господарства | Мигаль, В. І.; Myhal, V. | 
| Conference Abstract | 2-Dec-2021 | 30-Dec-2021 | Діджиталізація як основний фактор розвитку готельно-ресторанного бізнесу | Волонтир, Людмила Олексіївна; Volontyr, L. O. | 
| Conference Abstract | 26-May-2023 | 22-Jun-2023 | Діяльність закладу ресторанного господарства кафе-пекарня «пекар» до та після повномасштабного вторгнення в Україну | Паска, М. З.; Радзімовська, О. В.; Артемчук, М. Ю.; Paska, M.; Radzimovska, O.; Artemchyk, M. | 
| Conference Abstract | 23-Mar-2018 | 16-May-2018 | Конкуренція у ресторанному бізнесі | Стойко, І. І.; Stoyko, I. I. | 
| Article | 21-Oct-2016 | 11-Dec-2016 | Основні засади організації готельно-ресторанного господарства в Україні | Нагорняк, Галина Степанівна; Nahorniak, H. S. | 
| Article | 29-Oct-2014 | 22-Jan-2016 | Основні підходи до управління якістю | Галущак, М.; Галущак, О.; Halushchak, M.; Halushchak, O. | 
| Conference Abstract | 23-Nov-2022 | 28-Dec-2022 | Ресторанний бізнес: прибутковість та інші виклики воєнного часу | Владимир, Ольга Михайлівна; Капаць, Катерина; Vladymyr, Olha; Kapats, Kateryna | 
| Conference Abstract | Nov-2022 | 13-Dec-2022 | Ресторанний бізнес: прибутковість та інші виклики воєнного часу | Владимир, Ольга; Капаць, Катерина | 
| Conference Abstract | 26-May-2023 | 22-Jun-2023 | Сертифікація: із досвіду сша у просуванні конкурентоспроможності ресторанів | Стойко, Ігор Іванович; Stoyko, I. |