Navigation de collection par Sujet 640.43

Sauter vers : 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entrer les premières lettres :  
Montrant les résultats 1 à 10 de 16
TypeDate de publicationDate of entryTitreAuteur(s)
Article1-déc-201716-déc-2017Development of enterprises of restaurant industry based on marketing principlesPoltavska, Oksana
Conference Abstract18-nov-20222-jan-2023Впровадження веганської та вегетаріанської продукції в меню закладів ресторанного господарстваМигаль, В. І.; Myhal, V.
Conference Abstract2-déc-202130-déc-2021Діджиталізація як основний фактор розвитку готельно-ресторанного бізнесуВолонтир, Людмила Олексіївна; Volontyr, L. O.
Conference Abstract26-mai-202322-jui-2023Діяльність закладу ресторанного господарства кафе-пекарня «пекар» до та після повномасштабного вторгнення в УкраїнуПаска, М. З.; Радзімовська, О. В.; Артемчук, М. Ю.; Paska, M.; Radzimovska, O.; Artemchyk, M.
Conference Abstract23-mar-201816-mai-2018Конкуренція у ресторанному бізнесіСтойко, І. І.; Stoyko, I. I.
Article21-oct-201611-déc-2016Основні засади організації готельно-ресторанного господарства в УкраїніНагорняк, Галина Степанівна; Nahorniak, H. S.
Article29-oct-201422-jan-2016Основні підходи до управління якістюГалущак, М.; Галущак, О.; Halushchak, M.; Halushchak, O.
Conference Abstract23-nov-202228-déc-2022Ресторанний бізнес: прибутковість та інші виклики воєнного часуВладимир, Ольга Михайлівна; Капаць, Катерина; Vladymyr, Olha; Kapats, Kateryna
Conference Abstractnov-202213-déc-2022Ресторанний бізнес: прибутковість та інші виклики воєнного часуВладимир, Ольга; Капаць, Катерина
Conference Abstract26-mai-202322-jui-2023Сертифікація: із досвіду сша у просуванні конкурентоспроможності ресторанівСтойко, Ігор Іванович; Stoyko, I.