Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41743

Назва: Діяльність закладу ресторанного господарства кафе-пекарня «пекар» до та після повномасштабного вторгнення в Україну
Інші назви: Activities of the cafe-bakery restaurant institution "pekar" before and after the full-scale invasion in Ukraine
Автори: Паска, М. З.
Радзімовська, О. В.
Артемчук, М. Ю.
Paska, M.
Radzimovska, O.
Artemchyk, M.
Приналежність: Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського, Львів
Бібліографічний опис: Паска М. З. Діяльність закладу ресторанного господарства кафе-пекарня «пекар» до та після повномасштабного вторгнення в Україну / Паска М. З., Радзімовська О. В., Артемчук М. Ю. // Матеріали Ⅹ I Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Наука, інновації, бізнес: проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку“, 26 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 97.
Bibliographic description: Paska M., Radzimovska O., Artemchyk M. (2023) Diialnist zakladu restorannoho hospodarstva kafe-pekarnia "pekar" do ta pislia povnomasshtabnoho vtorhnennia v Ukrainu [Activities of the cafe-bakery restaurant institution "pekar" before and after the full-scale invasion in Ukraine]. Proceedings of the ⅩⅠ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ternopil National Technical University named after Ivan Puluj, Academician of the National Academy of Sciences: "Science, Innovation, Business: Problems, Prospects and Current Development Trends" (Tern., 26 May 2023), pp. 97 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали ⅩⅠ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Наука, інновації, бізнес:проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку“, 2023
Proceedings of the ⅩⅠ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ternopil National Technical University named after Ivan Puluj, Academician of the National Academy of Sciences: "Science, Innovation, Business: Problems, Prospects and Current Development Trends", 2023
Конференція/захід: ⅩⅠ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Наука, інновації, бізнес:проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку“
Журнал/збірник: Матеріали ⅩⅠ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Наука, інновації, бізнес:проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку“
Дата публікації: 26-тра-2023
Дата внесення: 22-чер-2023
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 26 травня 2023 року
26 May 2023
УДК: 005.96
338.488.2
640.43
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 97
Початкова сторінка: 97
Кінцева сторінка: 97
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41743
ISBN: 978-617-7875-62-7
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
Перелік літератури: 1. Паска М.З. Інноваційні аспекти розробки нових видів делікатесних продуктів спеціального призначення / М.З. Паска, О.В. Радзімовська, М. Бурак // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : тези ІХ Міжнар. наук.-техн. конф. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 119–221.
2. Віколов О.І. Управління конкурентоспроможністю підприємства /О.І. Віколов // Економіка і менеджмент культури. – 2013. – № 1. – С. 78–81.
References: 1. Paska M.Z. Innovatsiini aspekty rozrobky novykh vydiv delikatesnykh produktiv spetsialnoho pryznachennia, M.Z. Paska, O.V. Radzimovska, M. Burak, Naukovi problemy kharchovykh tekhnolohii ta promyslovoi biotekhnolohii v konteksti Yevrointehratsii : tezy IKh Mizhnar. nauk.-tekhn. konf, Kyiv : NUKhT, 2020, P. 119–221.
2. Vikolov O.I. Upravlinnia konkurentospromozhnistiu pidpryiemstva /O.I. Vikolov, Ekonomika i menedzhment kultury, 2013, No 1, P. 78–81.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:ХI Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Наука, інновації, бізнес: проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.