Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41743
Назва: | Діяльність закладу ресторанного господарства кафе-пекарня «пекар» до та після повномасштабного вторгнення в Україну |
Інші назви: | Activities of the cafe-bakery restaurant institution "pekar" before and after the full-scale invasion in Ukraine |
Автори: | Паска, М. З. Радзімовська, О. В. Артемчук, М. Ю. Paska, M. Radzimovska, O. Artemchyk, M. |
Приналежність: | Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського, Львів |
Бібліографічний опис: | Паска М. З. Діяльність закладу ресторанного господарства кафе-пекарня «пекар» до та після повномасштабного вторгнення в Україну / Паска М. З., Радзімовська О. В., Артемчук М. Ю. // Матеріали Ⅹ I Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Наука, інновації, бізнес: проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку“, 26 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 97. |
Bibliographic description: | Paska M., Radzimovska O., Artemchyk M. (2023) Diialnist zakladu restorannoho hospodarstva kafe-pekarnia "pekar" do ta pislia povnomasshtabnoho vtorhnennia v Ukrainu [Activities of the cafe-bakery restaurant institution "pekar" before and after the full-scale invasion in Ukraine]. Proceedings of the ⅩⅠ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ternopil National Technical University named after Ivan Puluj, Academician of the National Academy of Sciences: "Science, Innovation, Business: Problems, Prospects and Current Development Trends" (Tern., 26 May 2023), pp. 97 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали ⅩⅠ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Наука, інновації, бізнес:проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку“, 2023 Proceedings of the ⅩⅠ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ternopil National Technical University named after Ivan Puluj, Academician of the National Academy of Sciences: "Science, Innovation, Business: Problems, Prospects and Current Development Trends", 2023 |
Конференція/захід: | ⅩⅠ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Наука, інновації, бізнес:проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку“ |
Журнал/збірник: | Матеріали ⅩⅠ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Наука, інновації, бізнес:проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку“ |
Дата публікації: | 26-тра-2023 |
Дата внесення: | 22-чер-2023 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 26 травня 2023 року 26 May 2023 |
УДК: | 005.96 338.488.2 640.43 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 97 |
Початкова сторінка: | 97 |
Кінцева сторінка: | 97 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41743 |
ISBN: | 978-617-7875-62-7 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 |
Перелік літератури: | 1. Паска М.З. Інноваційні аспекти розробки нових видів делікатесних продуктів спеціального призначення / М.З. Паска, О.В. Радзімовська, М. Бурак // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : тези ІХ Міжнар. наук.-техн. конф. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 119–221. 2. Віколов О.І. Управління конкурентоспроможністю підприємства /О.І. Віколов // Економіка і менеджмент культури. – 2013. – № 1. – С. 78–81. |
References: | 1. Paska M.Z. Innovatsiini aspekty rozrobky novykh vydiv delikatesnykh produktiv spetsialnoho pryznachennia, M.Z. Paska, O.V. Radzimovska, M. Burak, Naukovi problemy kharchovykh tekhnolohii ta promyslovoi biotekhnolohii v konteksti Yevrointehratsii : tezy IKh Mizhnar. nauk.-tekhn. konf, Kyiv : NUKhT, 2020, P. 119–221. 2. Vikolov O.I. Upravlinnia konkurentospromozhnistiu pidpryiemstva /O.I. Vikolov, Ekonomika i menedzhment kultury, 2013, No 1, P. 78–81. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | ХI Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Наука, інновації, бізнес: проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
KhI_VNPK_2023_Paska_M-Activities_of_the_cafe_bakery_97.pdf | 257,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
KhI_VNPK_2023_Paska_M-Activities_of_the_cafe_bakery_97.djvu | 17,97 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
KhI_VNPK_2023_Paska_M-Activities_of_the_cafe_bakery_97__COVER.png | 1,34 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.