Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37029
Назва: | Діджиталізація як основний фактор розвитку готельно-ресторанного бізнесу |
Інші назви: | Digitalization as the main factor of hotel and restaurant business development |
Автори: | Волонтир, Людмила Олексіївна Volontyr, L. O. |
Приналежність: | Вінницький національний аграрний університет, Україна |
Бібліографічний опис: | Волонтир Л. О. Діджиталізація як основний фактор розвитку готельно-ресторанного бізнесу / Л. О. Волонтир // Тези доповідей Ⅱ міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“, 2-3 грудня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 3–5. — (Теоретичні та прикладні аспекти розвитку цифрової економіки). |
Bibliographic description: | Volontyr L. O. (2021) Didzhytalizatsiia yak osnovnyi faktor rozvytku hotelno-restorannoho biznesu [Digitalization as the main factor of hotel and restaurant business development]. Proceedings book of Ⅱ International scientific conference of the young scientists and students "Digital economy as a factor of innovative and sustainable development of society" (Tern., 2-3 december 2021), pp. 3-5 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей Ⅱ міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“, 2021 Proceedings book of Ⅱ International scientific conference of the young scientists and students "Digital economy as a factor of innovative and sustainable development of society", 2021 |
Конференція/захід: | Ⅱ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“ |
Журнал/збірник: | Тези доповідей Ⅱ міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“ |
Дата публікації: | 2-гру-2021 |
Дата внесення: | 30-гру-2021 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 2-3 грудня 2021 року 2-3 december 2021 |
УДК: | 004 338.488.2 640.43 |
Кількість сторінок: | 3 |
Діапазон сторінок: | 3-5 |
Початкова сторінка: | 3 |
Кінцева сторінка: | 5 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37029 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | http://economics.opu.ua/files/archive/2015/n6.html http://www.rusnauka.com/6_PNI_2014/Informatica/3_160394.doc.htm http://ojs.dsau.dp.ua/index.php/efektyvna–ekonomika/article/view/1235 https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/827952/Hospitality_and_Tourism_Workforce_Landscape.pdf |
Перелік літератури: | 1. Дишкантюк О.В. Теоретичні основи функціонування індустрії гостинності. Економіка: реалії часу. 2015. № 6 (22). С. 96-101. URL: http://economics.opu.ua/files/archive/2015/n6.html. 2. Інноваційні технології в готельному бізнесі. URL: http://www.rusnauka.com/6_PNI_2014/Informatica/3_160394.doc.htm. 3. Коляденко С. В. Вплив цифрової економіки на глобалізацію. Економіка, фінанси, менеджмент: актуальні питання науки і практики. 2020. № 2. С. 104-118. 4. Потапова Н. А., Зелінська О. В. Економетричний аналіз оцінки змін у використанні інформаційних технологій. Polish journal of science. 2020. № 26. S. 17-24 5. Ставська Ю.В. Особливості та зміст інновацій у сфері гостинності. Економіка, фінанси, менеджмент: актуальні питання науки і практики. 2018. № 3 (31). С. 35-46. 6. Табенська О.І. Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності в Німеччині. Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія «Міжнародні економічні відносини та світове господарство». 2020. Вип. 34. С. 185-190. 7. Юрчук Н.П. Інформаційні системи і технології як інновація у системі управління бізнес-процесами. Ефективна економіка. 2018. № 5. URL: http://ojs.dsau.dp.ua/index.php/efektyvna–ekonomika/article/view/1235 8. Hospitality and Tourism workforce landscape. URL: https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/827952/Hospitality_and_Tourism_Workforce_Landscape.pdf |
References: | 1. Dyshkantiuk O.V. Teoretychni osnovy funktsionuvannia industrii hostynnosti. Ekonomika: realii chasu. 2015. No 6 (22). P. 96-101. URL: http://economics.opu.ua/files/archive/2015/n6.html. 2. Innovatsiini tekhnolohii v hotelnomu biznesi. URL: http://www.rusnauka.com/6_PNI_2014/Informatica/3_160394.doc.htm. 3. Koliadenko S. V. Vplyv tsyfrovoi ekonomiky na hlobalizatsiiu. Ekonomika, finansy, menedzhment: aktualni pytannia nauky i praktyky. 2020. No 2. P. 104-118. 4. Potapova N. A., Zelinska O. V. Ekonometrychnyi analiz otsinky zmin u vykorystanni informatsiinykh tekhnolohii. Polish journal of science. 2020. No 26. S. 17-24 5. Stavska Yu.V. Osoblyvosti ta zmist innovatsii u sferi hostynnosti. Ekonomika, finansy, menedzhment: aktualni pytannia nauky i praktyky. 2018. No 3 (31). P. 35-46. 6. Tabenska O.I. Suchasni tendentsii rozvytku industrii hostynnosti v Nimechchyni. Naukovyi visnyk Uzhhorodskoho natsionalnoho universytetu. Seriia "Mizhnarodni ekonomichni vidnosyny ta svitove hospodarstvo". 2020. Iss. 34. P. 185-190. 7. Yurchuk N.P. Informatsiini systemy i tekhnolohii yak innovatsiia u systemi upravlinnia biznes-protsesamy. Efektyvna ekonomika. 2018. No 5. URL: http://ojs.dsau.dp.ua/index.php/efektyvna–ekonomika/article/view/1235 8. Hospitality and Tourism workforce landscape. URL: https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/827952/Hospitality_and_Tourism_Workforce_Landscape.pdf |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅱ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“ (2021) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
TSEFIRS_2021_Volontyr_L_O-Digitalization_as_the_main_3-5.pdf | 2,07 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
TSEFIRS_2021_Volontyr_L_O-Digitalization_as_the_main_3-5.djvu | 48,09 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
TSEFIRS_2021_Volontyr_L_O-Digitalization_as_the_main_3-5__COVER.png | 1,18 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.