Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37029

Назва: Діджиталізація як основний фактор розвитку готельно-ресторанного бізнесу
Інші назви: Digitalization as the main factor of hotel and restaurant business development
Автори: Волонтир, Людмила Олексіївна
Volontyr, L. O.
Приналежність: Вінницький національний аграрний університет, Україна
Бібліографічний опис: Волонтир Л. О. Діджиталізація як основний фактор розвитку готельно-ресторанного бізнесу / Л. О. Волонтир // Тези доповідей Ⅱ міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“, 2-3 грудня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 3–5. — (Теоретичні та прикладні аспекти розвитку цифрової економіки).
Bibliographic description: Volontyr L. O. (2021) Didzhytalizatsiia yak osnovnyi faktor rozvytku hotelno-restorannoho biznesu [Digitalization as the main factor of hotel and restaurant business development]. Proceedings book of Ⅱ International scientific conference of the young scientists and students "Digital economy as a factor of innovative and sustainable development of society" (Tern., 2-3 december 2021), pp. 3-5 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей Ⅱ міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“, 2021
Proceedings book of Ⅱ International scientific conference of the young scientists and students "Digital economy as a factor of innovative and sustainable development of society", 2021
Конференція/захід: Ⅱ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“
Журнал/збірник: Тези доповідей Ⅱ міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“
Дата публікації: 2-гру-2021
Дата внесення: 30-гру-2021
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 2-3 грудня 2021 року
2-3 december 2021
УДК: 004
338.488.2
640.43
Кількість сторінок: 3
Діапазон сторінок: 3-5
Початкова сторінка: 3
Кінцева сторінка: 5
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37029
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
URL-посилання пов’язаного матеріалу: http://economics.opu.ua/files/archive/2015/n6.html
http://www.rusnauka.com/6_PNI_2014/Informatica/3_160394.doc.htm
http://ojs.dsau.dp.ua/index.php/efektyvna–ekonomika/article/view/1235
https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/827952/Hospitality_and_Tourism_Workforce_Landscape.pdf
Перелік літератури: 1. Дишкантюк О.В. Теоретичні основи функціонування індустрії гостинності. Економіка: реалії часу. 2015. № 6 (22). С. 96-101. URL: http://economics.opu.ua/files/archive/2015/n6.html.
2. Інноваційні технології в готельному бізнесі. URL: http://www.rusnauka.com/6_PNI_2014/Informatica/3_160394.doc.htm.
3. Коляденко С. В. Вплив цифрової економіки на глобалізацію. Економіка, фінанси, менеджмент: актуальні питання науки і практики. 2020. № 2. С. 104-118.
4. Потапова Н. А., Зелінська О. В. Економетричний аналіз оцінки змін у використанні інформаційних технологій. Polish journal of science. 2020. № 26. S. 17-24
5. Ставська Ю.В. Особливості та зміст інновацій у сфері гостинності. Економіка, фінанси, менеджмент: актуальні питання науки і практики. 2018. № 3 (31). С. 35-46.
6. Табенська О.І. Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності в Німеччині. Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія «Міжнародні економічні відносини та світове господарство». 2020. Вип. 34. С. 185-190.
7. Юрчук Н.П. Інформаційні системи і технології як інновація у системі управління бізнес-процесами. Ефективна економіка. 2018. № 5. URL: http://ojs.dsau.dp.ua/index.php/efektyvna–ekonomika/article/view/1235
8. Hospitality and Tourism workforce landscape. URL: https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/827952/Hospitality_and_Tourism_Workforce_Landscape.pdf
References: 1. Dyshkantiuk O.V. Teoretychni osnovy funktsionuvannia industrii hostynnosti. Ekonomika: realii chasu. 2015. No 6 (22). P. 96-101. URL: http://economics.opu.ua/files/archive/2015/n6.html.
2. Innovatsiini tekhnolohii v hotelnomu biznesi. URL: http://www.rusnauka.com/6_PNI_2014/Informatica/3_160394.doc.htm.
3. Koliadenko S. V. Vplyv tsyfrovoi ekonomiky na hlobalizatsiiu. Ekonomika, finansy, menedzhment: aktualni pytannia nauky i praktyky. 2020. No 2. P. 104-118.
4. Potapova N. A., Zelinska O. V. Ekonometrychnyi analiz otsinky zmin u vykorystanni informatsiinykh tekhnolohii. Polish journal of science. 2020. No 26. S. 17-24
5. Stavska Yu.V. Osoblyvosti ta zmist innovatsii u sferi hostynnosti. Ekonomika, finansy, menedzhment: aktualni pytannia nauky i praktyky. 2018. No 3 (31). P. 35-46.
6. Tabenska O.I. Suchasni tendentsii rozvytku industrii hostynnosti v Nimechchyni. Naukovyi visnyk Uzhhorodskoho natsionalnoho universytetu. Seriia "Mizhnarodni ekonomichni vidnosyny ta svitove hospodarstvo". 2020. Iss. 34. P. 185-190.
7. Yurchuk N.P. Informatsiini systemy i tekhnolohii yak innovatsiia u systemi upravlinnia biznes-protsesamy. Efektyvna ekonomika. 2018. No 5. URL: http://ojs.dsau.dp.ua/index.php/efektyvna–ekonomika/article/view/1235
8. Hospitality and Tourism workforce landscape. URL: https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/827952/Hospitality_and_Tourism_Workforce_Landscape.pdf
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅱ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“ (2021)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.