Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37029

Titulua: Діджиталізація як основний фактор розвитку готельно-ресторанного бізнесу
Beste titulu batzuk: Digitalization as the main factor of hotel and restaurant business development
Egilea: Волонтир, Людмила Олексіївна
Volontyr, L. O.
Affiliation: Вінницький національний аграрний університет, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Волонтир Л. О. Діджиталізація як основний фактор розвитку готельно-ресторанного бізнесу / Л. О. Волонтир // Тези доповідей Ⅱ міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“, 2-3 грудня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 3–5. — (Теоретичні та прикладні аспекти розвитку цифрової економіки).
Bibliographic description (International): Volontyr L. O. (2021) Didzhytalizatsiia yak osnovnyi faktor rozvytku hotelno-restorannoho biznesu [Digitalization as the main factor of hotel and restaurant business development]. Proceedings book of Ⅱ International scientific conference of the young scientists and students "Digital economy as a factor of innovative and sustainable development of society" (Tern., 2-3 december 2021), pp. 3-5 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей Ⅱ міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“, 2021
Proceedings book of Ⅱ International scientific conference of the young scientists and students "Digital economy as a factor of innovative and sustainable development of society", 2021
Conference/Event: Ⅱ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅱ міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“
Gordailuaren-data: 2-Dec-2021
Date of entry: 30-Dec-2021
Argitalpen: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 2-3 грудня 2021 року
2-3 december 2021
UDC: 004
338.488.2
640.43
Number of pages: 3
Page range: 3-5
Start page: 3
End page: 5
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37029
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
URL for reference material: http://economics.opu.ua/files/archive/2015/n6.html
http://www.rusnauka.com/6_PNI_2014/Informatica/3_160394.doc.htm
http://ojs.dsau.dp.ua/index.php/efektyvna–ekonomika/article/view/1235
https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/827952/Hospitality_and_Tourism_Workforce_Landscape.pdf
References (Ukraine): 1. Дишкантюк О.В. Теоретичні основи функціонування індустрії гостинності. Економіка: реалії часу. 2015. № 6 (22). С. 96-101. URL: http://economics.opu.ua/files/archive/2015/n6.html.
2. Інноваційні технології в готельному бізнесі. URL: http://www.rusnauka.com/6_PNI_2014/Informatica/3_160394.doc.htm.
3. Коляденко С. В. Вплив цифрової економіки на глобалізацію. Економіка, фінанси, менеджмент: актуальні питання науки і практики. 2020. № 2. С. 104-118.
4. Потапова Н. А., Зелінська О. В. Економетричний аналіз оцінки змін у використанні інформаційних технологій. Polish journal of science. 2020. № 26. S. 17-24
5. Ставська Ю.В. Особливості та зміст інновацій у сфері гостинності. Економіка, фінанси, менеджмент: актуальні питання науки і практики. 2018. № 3 (31). С. 35-46.
6. Табенська О.І. Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності в Німеччині. Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія «Міжнародні економічні відносини та світове господарство». 2020. Вип. 34. С. 185-190.
7. Юрчук Н.П. Інформаційні системи і технології як інновація у системі управління бізнес-процесами. Ефективна економіка. 2018. № 5. URL: http://ojs.dsau.dp.ua/index.php/efektyvna–ekonomika/article/view/1235
8. Hospitality and Tourism workforce landscape. URL: https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/827952/Hospitality_and_Tourism_Workforce_Landscape.pdf
References (International): 1. Dyshkantiuk O.V. Teoretychni osnovy funktsionuvannia industrii hostynnosti. Ekonomika: realii chasu. 2015. No 6 (22). P. 96-101. URL: http://economics.opu.ua/files/archive/2015/n6.html.
2. Innovatsiini tekhnolohii v hotelnomu biznesi. URL: http://www.rusnauka.com/6_PNI_2014/Informatica/3_160394.doc.htm.
3. Koliadenko S. V. Vplyv tsyfrovoi ekonomiky na hlobalizatsiiu. Ekonomika, finansy, menedzhment: aktualni pytannia nauky i praktyky. 2020. No 2. P. 104-118.
4. Potapova N. A., Zelinska O. V. Ekonometrychnyi analiz otsinky zmin u vykorystanni informatsiinykh tekhnolohii. Polish journal of science. 2020. No 26. S. 17-24
5. Stavska Yu.V. Osoblyvosti ta zmist innovatsii u sferi hostynnosti. Ekonomika, finansy, menedzhment: aktualni pytannia nauky i praktyky. 2018. No 3 (31). P. 35-46.
6. Tabenska O.I. Suchasni tendentsii rozvytku industrii hostynnosti v Nimechchyni. Naukovyi visnyk Uzhhorodskoho natsionalnoho universytetu. Seriia "Mizhnarodni ekonomichni vidnosyny ta svitove hospodarstvo". 2020. Iss. 34. P. 185-190.
7. Yurchuk N.P. Informatsiini systemy i tekhnolohii yak innovatsiia u systemi upravlinnia biznes-protsesamy. Efektyvna ekonomika. 2018. No 5. URL: http://ojs.dsau.dp.ua/index.php/efektyvna–ekonomika/article/view/1235
8. Hospitality and Tourism workforce landscape. URL: https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/827952/Hospitality_and_Tourism_Workforce_Landscape.pdf
Content type: Conference Abstract
Bildumetan azaltzen da:Ⅱ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“ (2021)



DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.