Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39797
| Title: | Ресторанний бізнес: прибутковість та інші виклики воєнного часу |
| Other Titles: | The restaurant business: profitability and other wartime challenges |
| Authors: | Владимир, Ольга Михайлівна Капаць, Катерина Vladymyr, Olha Kapats, Kateryna |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна Ternopil Ivan Puluj National Technical University, Ukraine |
| Bibliographic description (Ukraine): | Владимир О. М. Ресторанний бізнес: прибутковість та інші виклики воєнного часу / Ольга Владимир, Катерина Капаць // ICBuTS-2022, 23-24 листопада 2022 р. — Т. : ФОП Паляниця В.А., 2022. — С. 116–118. |
| Bibliographic description (International): | Vladymyr O., Kapats K. (2022) Restorannyi biznes: prybutkovist ta inshi vyklyky voiennoho chasu [The restaurant business: profitability and other wartime challenges]. ICBuTS-2022 (Tern., 23-24 November 2022), pp. 116-118 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅱ Міжнародної науково-практичної конференції „Трансформація бізнесу для сталого майбутнього: дослідження, діджиталізація та інновації“, 2022 Proceeding of Ⅱ International Scientific Conference: “Business Transformation for Sustainable Future: Research, Digitalization and Innovation”, 2022 |
| Conference/Event: | Ⅱ Міжнародна науково-практична конференція „Трансформація бізнесу для сталого майбутнього: дослідження, діджиталізація та інновації“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅱ Міжнародної науково-практичної конференції „Трансформація бізнесу для сталого майбутнього: дослідження, діджиталізація та інновації“ |
| Issue Date: | 23-Nov-2022 |
| Date of entry: | 28-Dec-2022 |
| Publisher: | ФОП Паляниця В.А. |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 23-24 листопада 2022 р. 23-24 November 2022 |
| UDC: | 640.43 |
| Number of pages: | 3 |
| Page range: | 116-118 |
| Start page: | 116 |
| End page: | 118 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39797 |
| ISBN: | 978-617-7875-47-4 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 |
| URL for reference material: | https://24tv.ua/business/restoranniy-biznes-pid-chas-viyni-vidkrittya-restoraniv-ukrayini_n2151721 https://speka.media/vitorg-restoraniv-z-pocatku-viini-zris-na-25-9g1l49 https://insider.ua/ua/kuhonni-viyska-u-dii-yak-restoranniy-biznes-pidtrimue-ukrainciv-pid-chas-viyni/ https://delo.ua/business/z-koznoyi-stravi-zi-specialnogo-menyu-u-merezi-restoraniv-jevraziya-10-50-grn-ide-na-dopomogu-zsu-406195/ |
| References (Ukraine): | 1. Вереньова Д. Ресторанний бізнес під час війни: де найбільш інтенсивно відкриваються нові заклади. URL: https://24tv.ua/business/restoranniy-biznes-pid-chas-viyni-vidkrittya-restoraniv-ukrayini_n2151721 2. Тартачний О. Виторг українських кафе та ресторанів від початку війни зріс на 25%. URL: https://speka.media/vitorg-restoraniv-z-pocatku-viini-zris-na-25-9g1l49 3. Кухонні війська в дії: як ресторанний бізнес підтримує українців під час війни // INSIDER. URL: https://insider.ua/ua/kuhonni-viyska-u-dii-yak-restoranniy-biznes-pidtrimue-ukrainciv-pid-chas-viyni/ 4. З кожної страви зі спеціального меню у мережі ресторанів "Євразія" 10-50 грн йде на допомогу ЗСУ // delo.ua. URL: https://delo.ua/business/z-koznoyi-stravi-zi-specialnogo-menyu-u-merezi-restoraniv-jevraziya-10-50-grn-ide-na-dopomogu-zsu-406195/ |
| References (International): | 1. Verenova D. Restorannyi biznes pid chas viiny: de naibilsh intensyvno vidkryvaiutsia novi zaklady. URL: https://24tv.ua/business/restoranniy-biznes-pid-chas-viyni-vidkrittya-restoraniv-ukrayini_n2151721 2. Tartachnyi O. Vytorh ukrainskykh kafe ta restoraniv vid pochatku viiny zris na 25%. URL: https://speka.media/vitorg-restoraniv-z-pocatku-viini-zris-na-25-9g1l49 3. Kukhonni viiska v dii: yak restorannyi biznes pidtrymuie ukraintsiv pid chas viiny, INSIDER. URL: https://insider.ua/ua/kuhonni-viyska-u-dii-yak-restoranniy-biznes-pidtrimue-ukrainciv-pid-chas-viyni/ 4. Z kozhnoi stravy zi spetsialnoho meniu u merezhi restoraniv "Yevraziia" 10-50 hrn yde na dopomohu ZSU, delo.ua. URL: https://delo.ua/business/z-koznoyi-stravi-zi-specialnogo-menyu-u-merezi-restoraniv-jevraziya-10-50-grn-ide-na-dopomogu-zsu-406195/ |
| Content type: | Conference Abstract |
| Appears in Collections: | ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Трансформація бізнесу для сталого майбутнього: дослідження, діджиталізація та інновації» (2022) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ICBuTS_2022_Vladymyr_O-The_restaurant_business_116-118.pdf | 1,29 MB | Adobe PDF | View/Open | |
| ICBuTS_2022_Vladymyr_O-The_restaurant_business_116-118.djvu | 100,24 kB | DjVu | View/Open | |
| ICBuTS_2022_Vladymyr_O-The_restaurant_business_116-118__COVER.png | 1,29 MB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.