Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39797

Назва: Ресторанний бізнес: прибутковість та інші виклики воєнного часу
Інші назви: The restaurant business: profitability and other wartime challenges
Автори: Владимир, Ольга Михайлівна
Капаць, Катерина
Vladymyr, Olha
Kapats, Kateryna
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Ternopil Ivan Puluj National Technical University, Ukraine
Бібліографічний опис: Владимир О. М. Ресторанний бізнес: прибутковість та інші виклики воєнного часу / Ольга Владимир, Катерина Капаць // ICBuTS-2022, 23-24 листопада 2022 р. — Т. : ФОП Паляниця В.А., 2022. — С. 116–118.
Bibliographic description: Vladymyr O., Kapats K. (2022) Restorannyi biznes: prybutkovist ta inshi vyklyky voiennoho chasu [The restaurant business: profitability and other wartime challenges]. ICBuTS-2022 (Tern., 23-24 November 2022), pp. 116-118 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅱ Міжнародної науково-практичної конференції „Трансформація бізнесу для сталого майбутнього: дослідження, діджиталізація та інновації“, 2022
Proceeding of Ⅱ International Scientific Conference: “Business Transformation for Sustainable Future: Research, Digitalization and Innovation”, 2022
Конференція/захід: Ⅱ Міжнародна науково-практична конференція „Трансформація бізнесу для сталого майбутнього: дослідження, діджиталізація та інновації“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅱ Міжнародної науково-практичної конференції „Трансформація бізнесу для сталого майбутнього: дослідження, діджиталізація та інновації“
Дата публікації: 23-лис-2022
Дата внесення: 28-гру-2022
Видавництво: ФОП Паляниця В.А.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 23-24 листопада 2022 р.
23-24 November 2022
УДК: 640.43
Кількість сторінок: 3
Діапазон сторінок: 116-118
Початкова сторінка: 116
Кінцева сторінка: 118
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39797
ISBN: 978-617-7875-47-4
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
URL-посилання пов’язаного матеріалу: https://24tv.ua/business/restoranniy-biznes-pid-chas-viyni-vidkrittya-restoraniv-ukrayini_n2151721
https://speka.media/vitorg-restoraniv-z-pocatku-viini-zris-na-25-9g1l49
https://insider.ua/ua/kuhonni-viyska-u-dii-yak-restoranniy-biznes-pidtrimue-ukrainciv-pid-chas-viyni/
https://delo.ua/business/z-koznoyi-stravi-zi-specialnogo-menyu-u-merezi-restoraniv-jevraziya-10-50-grn-ide-na-dopomogu-zsu-406195/
Перелік літератури: 1. Вереньова Д. Ресторанний бізнес під час війни: де найбільш інтенсивно відкриваються нові заклади. URL: https://24tv.ua/business/restoranniy-biznes-pid-chas-viyni-vidkrittya-restoraniv-ukrayini_n2151721
2. Тартачний О. Виторг українських кафе та ресторанів від початку війни зріс на 25%. URL: https://speka.media/vitorg-restoraniv-z-pocatku-viini-zris-na-25-9g1l49
3. Кухонні війська в дії: як ресторанний бізнес підтримує українців під час війни // INSIDER. URL: https://insider.ua/ua/kuhonni-viyska-u-dii-yak-restoranniy-biznes-pidtrimue-ukrainciv-pid-chas-viyni/
4. З кожної страви зі спеціального меню у мережі ресторанів "Євразія" 10-50 грн йде на допомогу ЗСУ // delo.ua. URL: https://delo.ua/business/z-koznoyi-stravi-zi-specialnogo-menyu-u-merezi-restoraniv-jevraziya-10-50-grn-ide-na-dopomogu-zsu-406195/
References: 1. Verenova D. Restorannyi biznes pid chas viiny: de naibilsh intensyvno vidkryvaiutsia novi zaklady. URL: https://24tv.ua/business/restoranniy-biznes-pid-chas-viyni-vidkrittya-restoraniv-ukrayini_n2151721
2. Tartachnyi O. Vytorh ukrainskykh kafe ta restoraniv vid pochatku viiny zris na 25%. URL: https://speka.media/vitorg-restoraniv-z-pocatku-viini-zris-na-25-9g1l49
3. Kukhonni viiska v dii: yak restorannyi biznes pidtrymuie ukraintsiv pid chas viiny, INSIDER. URL: https://insider.ua/ua/kuhonni-viyska-u-dii-yak-restoranniy-biznes-pidtrimue-ukrainciv-pid-chas-viyni/
4. Z kozhnoi stravy zi spetsialnoho meniu u merezhi restoraniv "Yevraziia" 10-50 hrn yde na dopomohu ZSU, delo.ua. URL: https://delo.ua/business/z-koznoyi-stravi-zi-specialnogo-menyu-u-merezi-restoraniv-jevraziya-10-50-grn-ide-na-dopomogu-zsu-406195/
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Трансформація бізнесу для сталого майбутнього: дослідження, діджиталізація та інновації» (2022)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.