Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39797
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Владимир, Ольга Михайлівна | |
dc.contributor.author | Капаць, Катерина | |
dc.contributor.author | Vladymyr, Olha | |
dc.contributor.author | Kapats, Kateryna | |
dc.coverage.temporal | 23-24 листопада 2022 р. | |
dc.coverage.temporal | 23-24 November 2022 | |
dc.date.accessioned | 2022-12-28T14:00:14Z | - |
dc.date.available | 2022-12-28T14:00:14Z | - |
dc.date.created | 2022-11-23 | |
dc.date.issued | 2022-11-23 | |
dc.identifier.citation | Владимир О. М. Ресторанний бізнес: прибутковість та інші виклики воєнного часу / Ольга Владимир, Катерина Капаць // ICBuTS-2022, 23-24 листопада 2022 р. — Т. : ФОП Паляниця В.А., 2022. — С. 116–118. | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-47-4 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39797 | - |
dc.format.extent | 116-118 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В.А. | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅱ Міжнародної науково-практичної конференції „Трансформація бізнесу для сталого майбутнього: дослідження, діджиталізація та інновації“, 2022 | |
dc.relation.ispartof | Proceeding of Ⅱ International Scientific Conference: “Business Transformation for Sustainable Future: Research, Digitalization and Innovation”, 2022 | |
dc.relation.uri | https://24tv.ua/business/restoranniy-biznes-pid-chas-viyni-vidkrittya-restoraniv-ukrayini_n2151721 | |
dc.relation.uri | https://speka.media/vitorg-restoraniv-z-pocatku-viini-zris-na-25-9g1l49 | |
dc.relation.uri | https://insider.ua/ua/kuhonni-viyska-u-dii-yak-restoranniy-biznes-pidtrimue-ukrainciv-pid-chas-viyni/ | |
dc.relation.uri | https://delo.ua/business/z-koznoyi-stravi-zi-specialnogo-menyu-u-merezi-restoraniv-jevraziya-10-50-grn-ide-na-dopomogu-zsu-406195/ | |
dc.title | Ресторанний бізнес: прибутковість та інші виклики воєнного часу | |
dc.title.alternative | The restaurant business: profitability and other wartime challenges | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 3 | |
dc.subject.udc | 640.43 | |
dc.relation.references | 1. Вереньова Д. Ресторанний бізнес під час війни: де найбільш інтенсивно відкриваються нові заклади. URL: https://24tv.ua/business/restoranniy-biznes-pid-chas-viyni-vidkrittya-restoraniv-ukrayini_n2151721 | |
dc.relation.references | 2. Тартачний О. Виторг українських кафе та ресторанів від початку війни зріс на 25%. URL: https://speka.media/vitorg-restoraniv-z-pocatku-viini-zris-na-25-9g1l49 | |
dc.relation.references | 3. Кухонні війська в дії: як ресторанний бізнес підтримує українців під час війни // INSIDER. URL: https://insider.ua/ua/kuhonni-viyska-u-dii-yak-restoranniy-biznes-pidtrimue-ukrainciv-pid-chas-viyni/ | |
dc.relation.references | 4. З кожної страви зі спеціального меню у мережі ресторанів "Євразія" 10-50 грн йде на допомогу ЗСУ // delo.ua. URL: https://delo.ua/business/z-koznoyi-stravi-zi-specialnogo-menyu-u-merezi-restoraniv-jevraziya-10-50-grn-ide-na-dopomogu-zsu-406195/ | |
dc.relation.referencesen | 1. Verenova D. Restorannyi biznes pid chas viiny: de naibilsh intensyvno vidkryvaiutsia novi zaklady. URL: https://24tv.ua/business/restoranniy-biznes-pid-chas-viyni-vidkrittya-restoraniv-ukrayini_n2151721 | |
dc.relation.referencesen | 2. Tartachnyi O. Vytorh ukrainskykh kafe ta restoraniv vid pochatku viiny zris na 25%. URL: https://speka.media/vitorg-restoraniv-z-pocatku-viini-zris-na-25-9g1l49 | |
dc.relation.referencesen | 3. Kukhonni viiska v dii: yak restorannyi biznes pidtrymuie ukraintsiv pid chas viiny, INSIDER. URL: https://insider.ua/ua/kuhonni-viyska-u-dii-yak-restoranniy-biznes-pidtrimue-ukrainciv-pid-chas-viyni/ | |
dc.relation.referencesen | 4. Z kozhnoi stravy zi spetsialnoho meniu u merezhi restoraniv "Yevraziia" 10-50 hrn yde na dopomohu ZSU, delo.ua. URL: https://delo.ua/business/z-koznoyi-stravi-zi-specialnogo-menyu-u-merezi-restoraniv-jevraziya-10-50-grn-ide-na-dopomogu-zsu-406195/ | |
dc.identifier.citationen | Vladymyr O., Kapats K. (2022) Restorannyi biznes: prybutkovist ta inshi vyklyky voiennoho chasu [The restaurant business: profitability and other wartime challenges]. ICBuTS-2022 (Tern., 23-24 November 2022), pp. 116-118 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Puluj National Technical University, Ukraine | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅱ Міжнародної науково-практичної конференції „Трансформація бізнесу для сталого майбутнього: дослідження, діджиталізація та інновації“ | |
dc.citation.spage | 116 | |
dc.citation.epage | 118 | |
dc.citation.conference | Ⅱ Міжнародна науково-практична конференція „Трансформація бізнесу для сталого майбутнього: дослідження, діджиталізація та інновації“ | |
Розташовується у зібраннях: | ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Трансформація бізнесу для сталого майбутнього: дослідження, діджиталізація та інновації» (2022) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ICBuTS_2022_Vladymyr_O-The_restaurant_business_116-118.pdf | 1,29 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ICBuTS_2022_Vladymyr_O-The_restaurant_business_116-118.djvu | 100,24 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ICBuTS_2022_Vladymyr_O-The_restaurant_business_116-118__COVER.png | 1,29 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.