Перегляд зібрання за групою - Теми 637.146.34
Результати від 1 до 9 із 9
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Master Thesis | 2020 | 28-гру-2020 | Дослідження показників кисломолочних напоїв з борошном екстудованим кукурудзяним із розробленням проекту цеху | Олекшій, Надія Степанівна; Olekshii, Nadiia Stepanivna |
Conference Abstract | 28-лис-2018 | 18-лют-2019 | Застосування гедонічної шкали оцінювання за розроблення нових кисломолочних продуктів | Гребельник, О. П.; Надточій, В. М.; Hrebelnyk, O. P.; Nadtochii, V. M. |
Conference Abstract | 24-лис-2021 | 21-гру-2021 | Йогурт із покращеним вмістом омега-3, -6 та -9 жирних кислот | Полевий, М. І.; Покотило, Олег Степанович; Polevyi, M.; Pokotylo, O. |
Article | 14-гру-2011 | 17-лют-2016 | Особливості активності протеолітичних ферментів лактококів підвиду cremoris | Юкало, А.; Кушнірук, Н.; Джур, Я.; Шпилик, О. |
Article | 19-лис-2014 | 1-лют-2016 | Оцінка якості йогурту залежно від тривалості зберігання | Надточій, В. М.; Nadtochiy, V. M. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Перспективи використаннярослиннихолій при виробництві морозива | Шарахматова, Т.; Танасова, Г.; Sharachmatova, T.; Tanasova, G. |
Master Thesis | 2019 | 5-січ-2020 | Розроблення нового виду молочно-рослинного напою із впровадженням інновації у цеху питних видів молока | Даньків, Назарій Миколайович; Dankіv N.M. |
Master Thesis | 2021 | 30-гру-2021 | Технологія виготовлення і показники якості йогурту із збалансованим вмістом Омега-3,-6 та -9 жирних кислот | Полевий, Микола Іванович; Polevyi, Mykola |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Характеристика біохімічних властивостей молочнокислих бактерій з колекції кафедри харчової біотехнології і хімії | Юкало, В.; Юкало, А.; Кушнірук, Н.; Джур, Я.; Шпилик, О.; Yukalo, V.; Yukalo, A.; Kushniruk, N.; Dzhur, Y.; Shpylyk, O. |