Konu 637.146.34

Atla: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
veya bir kaç harf giriniz:  
Gösterilen sonuçlar 1 - 9 den 9
TürYayın TarihiDate of entryBaşlıkYazar(lar)
Master Thesis202028-Ara-2020Дослідження показників кисломолочних напоїв з борошном екстудованим кукурудзяним із розробленням проекту цехуОлекшій, Надія Степанівна; Olekshii, Nadiia Stepanivna
Conference Abstract28-Kas-201818-Şub-2019Застосування гедонічної шкали оцінювання за розроблення нових кисломолочних продуктівГребельник, О. П.; Надточій, В. М.; Hrebelnyk, O. P.; Nadtochii, V. M.
Conference Abstract24-Kas-202121-Ara-2021Йогурт із покращеним вмістом омега-3, -6 та -9 жирних кислотПолевий, М. І.; Покотило, Олег Степанович; Polevyi, M.; Pokotylo, O.
Article14-Ara-201117-Şub-2016Особливості активності протеолітичних ферментів лактококів підвиду cremorisЮкало, А.; Кушнірук, Н.; Джур, Я.; Шпилик, О.
Article19-Kas-20141-Şub-2016Оцінка якості йогурту залежно від тривалості зберіганняНадточій, В. М.; Nadtochiy, V. M.
Article8-Eki-201521-Ara-2015Перспективи використаннярослиннихолій при виробництві морозиваШарахматова, Т.; Танасова, Г.; Sharachmatova, T.; Tanasova, G.
Master Thesis20195-Oca-2020Розроблення нового виду молочно-рослинного напою із впровадженням інновації у цеху питних видів молокаДаньків, Назарій Миколайович; Dankіv N.M.
Master Thesis202130-Ara-2021Технологія виготовлення і показники якості йогурту із збалансованим вмістом Омега-3,-6 та -9 жирних кислотПолевий, Микола Іванович; Polevyi, Mykola
Article8-Eki-201521-Ara-2015Характеристика біохімічних властивостей молочнокислих бактерій з колекції кафедри харчової біотехнології і хіміїЮкало, В.; Юкало, А.; Кушнірук, Н.; Джур, Я.; Шпилик, О.; Yukalo, V.; Yukalo, A.; Kushniruk, N.; Dzhur, Y.; Shpylyk, O.