Yn pori yn ôl Pwnc 637.138

Neidio i: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
neu roi rhai o'r llythrennau cyntaf:  
Yn dangos canlyniadau 1 i 10 o 12
MathDyddiad CyhoeddiDate of entryTeitlAwdur(on)
Conference Abstract22-Sep-202219-Oct-2022Використання біологічно активного йоду у технології хлібо-булочних виробівПротасевич, Юрій; Покотило, Олег; Protasevych, Yuriy; Pokotylo, Oleh
Conference Abstract20-May-202123-Jun-2021Використання водного розчину біологічно активного йоду «Йодіс-К» у технології хлібо-булочних виробівЯнів, А. Р.; Покотило, О. С.
Conference Abstract25-Nov-202024-Mar-2021Вплив біологічного активного йоду на органолептичні показники кефіруДалєвська, Діана Ярославівна; Покотило, О. С.; Dalievska, D. Y.; Pokotylo, O. S.
Conference Abstract24-Nov-202121-Dec-2021Вплив йоду і селену в технологічному процесі приготування хліба на окремі показникиБайда, Н. І.; Покотило, Олег Степанович; Bayda, N.; Pokotylo, O.
Conference Abstract6-Dec-202321-Jan-2024Дослідження фізико-хімічних показників ряжанки в процесі ферментаціїПокотило, Олег Степанович; Далєвська, Діана Ярославівна; Далєвський, В. М.; Pokotylo, O. S.; Dalievska, D. Ya.; Dalievsky, V. M.
Conference Abstract28-Sep-202321-Nov-2023Органолептичні показники ряжанки з підвищеним вмістом біологічно активного йодуДалєвська, Діана Ярославівна; Далєвський, В. М.; Dalievska, D. Y.; Dalievskyi, V. M.
Conference Abstract22-Sep-202219-Oct-2022Органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні показники йогурт збагаченого біологічно активним йодомДалєвська, Діана; Криськова, Лариса Петрівна; Заставна, А.; Dalievska, D.; Kryskova, L.; Zastavna, A.
Conference Abstract20-May-202123-Jun-2021Оцінка органолептичних показників кефіру з додаванням біологічно активного йоду в процесі зберіганняДалєвська, Діана Ярославівна; Покотило, О. С.; Dalievska, D. Y.; Pokotylo, O. S.
Master ThesisDec-202317-Jan-2024Розроблення технології молоковмісного тонізуючого ферментованого напою із проєктуванням цеху незбираномолочних продуктів резервуарним способомЖурбик, Роман Іванович; Zhurbyk, Roman
Conference Abstract6-Dec-202321-Jan-2024Розроблення технології тонізуючого молоковмісного ферментованого напоюЖурбик, Р. І.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Zhurbyk, R. I.; Datsyshyn, K. Ye.