Browsing by Subject управлінська діяльність

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 16
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Bachelor Thesis25-六月-202529-六月-2025Вдосконалення конкурентної стратегії організації, на прикладі ПрАТ «Київський вітамінний завод»Дердюк, Алла Анатоліївна; Derdiuk, Alla
Bachelor Thesis六月-202320-七月-2023Використання сучасних інструментів управління у галузі гостинності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Тернозавр”)Голик, Іван Русланович; Golik, Ivan
Master Thesis21-十二月-202123-十二月-2021Дослідження управлінських процесів у діяльності підприємства ресторанної сфери (на прикладі бар-ресторану «Талісман»)Субчак, Назарій Романович; Subchak, Nazariy
Master Thesis21-十二月-202027-十二月-2020Дослідження управлінської діяльності підприємства в умовах кризи, на прикладі ДП "Тернопільстандартметрологія"Сухий, Назар Петрович; Sukhyi, N. P.
Bachelor Thesis六月-20245-七月-2024Забезпечення ефективного управління ресурсним потенціалом закладу гостинності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Братіслава”)Стасіна, Христина Василівна; Stasina, Khrystyna
Methodical recommendations20174-十二月-2017Зошит-практикум з курсу "Психологія управління"Гірняк, Галина Степанівна
Proceedings Book十二月-20227-十二月-2022Комунікативна культура як складова процесу бізнескомунікацій. Сучасні управлінські та соціально-економічні аспекти розвитку держави, регіонів та суб’єктів господарювання в умовах трансформації публічного управління: Матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції (Одеса, 10 листопада 2022)Химич, Ірина Григорівна; Кужда, Тетяна Іванівна; Химич, Олена Ігорівна
Article五月-201327-五月-2013Менеджмент освітніх інновацій: Сутність та особливості впровадженняЛитвин, Любов Мирославівна; Литвин, Любовь Мирославовна; Lytvyn, Lubov Myroslavivna; Горбатюк, Роман Михайлович; Горбатюк, Роман Михайлович; Horbatiuk, Roman Mykhaylovych
Bachelor Thesis六月-20248-七月-2024Напрями забезпечення ефективного управління на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Автопорт”)Безкоровайний, Михайло Андрійович; Bezkorovainy, Mykhailo
Master Thesis20-十二月-202125-十二月-2021Напрями підвищення якості обслуговування на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Черчіль”)Михайлишин, Марта Володимирівна; Mikhailishin, Marta