Перегляд зібрання за групою - Теми удосконалена технологія
Результати від 1 до 6 із 6
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Master Thesis | 2019 | 29-гру-2019 | Розробка нового виду консервованих маринадів | Фрей, Ярослав Іванович; Frey J.I. |
Thesis | лют-2017 | 21-лют-2017 | Розробка нового виду консервованих соусів з використанням середземноморських, субтропічних і тропічних фруктів | Пастух, Олеся Володимирівна; Pastukh, Olesia |
Thesis Abstract | 2018 | 18-лют-2018 | Розробка нового виду консервів з артишоком | Третяк, Христина Богданівна; Tretiak, Kh.B. |
Master Thesis | 2020 | 29-гру-2020 | Розробка нового виду консервів з використанням сочевиці | Бернадіна, Олена Миколаївна; Bernadina, Olena Mykolaivna |
Master Thesis | 2019 | 29-гру-2019 | Розробка нового виду фруктових консервів із замінниками цукру | Федорів, Юрій Богданович; Fedorov Yu.B. |
Master Thesis | 2019 | 29-гру-2019 | Удосконалення технології фруктових консервів з високим вмістом сухих речовин | Томашівський, Віталій Петрович; Tomashivskii V.V. |