Prohlížení dle Předmět пастеризація
Zobrazují se výsledky 1 až 10 z 14
Typ | Datum vydání | Date of entry | Název | Autor |
Thesis Abstract | 2018 | 18-úno-2018 | Вплив теплової обробки молока-сировини на мікробіологічні показники кисломолочних продуктів | Cіканович, Іван Володимирович; Sikanovich, I.V. |
Thesis Abstract | 2018 | 18-úno-2018 | Вплив теплової обробки молока-сировини на фізико-хімічні показники молочних продуктів | Кічула, Дмитро Вадимович; Kichula, D.V. |
Master Thesis | 2022 | 30-pro-2022 | Дослідження змін у молоці питному за впливу різної теплової обробки з проектуванням цеху виробництва молока питного з какао | Базар, Оксана Станіславівна; Bazar, Oksana Stanislavivna |
Master Thesis | 2020 | 25-pro-2020 | Дослідження фізико-хімічних і мікробіологічних показників молока питного залежно від застосованої температури пастеризації | Веремейчик, Марія-Соломія Євгенівна; Veremeychik, Maria-Solomiya Yevhenivna |
Bachelor Thesis | 2025 | 8-čer-2025 | Проєкт цеху з виробництва незбираномолочних продуктів потужністю 32 т за зміну незбираного молока | Корева, Владислав Ярославович; Koreva, Vladyslav |
Bachelor Thesis | čer-2023 | 29-čer-2023 | Проєкт цеху з виробництва масла вершкового та продуктів із вторинної сировини потужністю переробки незбираного молока 20 т за зміну. | Дуда, Микола Ігорович; Duda, Mykola |
Bachelor Thesis | čer-2023 | 28-čer-2023 | Проєкт цеху з виробництва масла методом збивання з організацією перероблення вторинної сировини потужністю 56 т молока незбираного за добу | Гриненко, Артем Олексійович; Hrynenko, Artem |
Bachelor Thesis | čer-2023 | 28-čer-2023 | Проєкт цеху з виробництва незбираномолочних продуктів потужністю 60 т за добу незбираного молока м.ч.ж. 3,4% | Павлів, Остап Володимирович; Pavliv, Ostap |
Bachelor Thesis | 2025 | 8-čer-2025 | «Проєкт цеху з виробництва незбираномолочної продукції потужністю 86 тонн молока за добу» | Баб’як, Марія Ігорівна; Babiak, Mariia |
Bachelor Thesis | čer-2023 | 29-čer-2023 | Проєкт цеху з виробництва сиру кисломолочного роздільним способом та сиркових виробів потужністю переробки 25 т за зміну молока м. ч. ж. 3.7 % | Шишка, Тетяна Русланівна; Shyshka, Tatiana |