Prohlížení dle Předmět готельно-ресторанна справа
Zobrazují se výsledky 1 až 10 z 24
Typ | Datum vydání | Date of entry | Název | Autor |
Master Thesis | 20-pro-2021 | 20-pro-2021 | Визначення системи забезпечення конкурентоспроможності підприємства ресторанного господарства (на прикладі ТОВ “Україна” ресторан) | Чумак, Мар'яна Арсенівна; Chumak, M. A. |
Master Thesis | 21-pro-2021 | 23-pro-2021 | Дослідження управлінських процесів у діяльності підприємства ресторанної сфери (на прикладі бар-ресторану «Талісман») | Субчак, Назарій Романович; Subchak, Nazariy |
Master Thesis | 21-pro-2021 | 23-pro-2021 | Забезпечення ефективного управління трудовими ресурсами підприємства ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану “Оскар”) | Малий, Олександр Ілліч; Malyi, Oleksandr |
Methodical recommendations | 2017 | 4-pro-2017 | Методичні вказівки для проходження виробничої практики студентів ОКР «Бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» | Федишин, Ірина Богданівна; Вовк, Ірина Петрівна; Малюта, Людмила Ярославівна |
Methodical recommendations | 2021 | 13-pro-2021 | Методичні рекомендації до виконання та захисту кваліфікаційної роботи бакалавра для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» | Шерстюк, Роман Петрович; Sherstiuk, Roman; Малюта, Людмила Ярославівна; Maliuta, Liudmyla; Стойко, Ігор Іванович; Stoyko, Igor |
Master Thesis | 20-pro-2021 | 25-pro-2021 | Напрями підвищення якості обслуговування на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Черчіль”) | Михайлишин, Марта Володимирівна; Mikhailishin, Marta |
Master Thesis | pro-2022 | 11-led-2023 | «Організаційно-економічні інструменти підвищення конкурентоспроможності підприємства (на прикладі ГРК «Avalon Palace»)» | Євгеньєва, Ольга Сергіївна; Yevgenieva, Olha |
Methodical recommendations | 2017 | 5-pro-2017 | Програма та методичні вказівки до проходження практики «Вступ до фаху» студентами 1 курсу галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної форми навчання | Владимир, Ольга Михайлівна; Дудкін, Павло Дмитрович; Мельник, Лілія Миколаївна; Стойко, Ігор Іванович; Андрушків, Богдан Миколайович |
Master Thesis | pro-2022 | 19-led-2023 | Підвищення ефективності управління фінансово-економічними процесами підприємства ресторанного господарства закладу ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Оскар») | Сотула, Юрій Федорович; Sotula, Yurij |
Master Thesis | pro-2022 | 17-led-2023 | Розвиток системи управління інноваційною діяльністю підприємств готельно-ресторанного господарства (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель») | Гладчук, Оксана Петрівна; Hladchuk, Oksana |