Browsing by Subject 664.66

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 10
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Conference Abstract27-apr-202310-jun-2023Борошняні вироби у світовій історіїГруб’як, Л.; Hrubiak, L.
Conference Abstract27-apr-202310-jun-2023Використання нетрадиційних видів борошна у хлібопекарській галузіМихайлюк, С.; Mykhailiuk, S.
Conference Abstract22-sep-202219-okt-2022Збачанення хлібопродуктів біологчно активними речовинамиБейко, Людмила; Лялик, Анастасія; П'яла, У.; Beyko, L.; Lyalyk, A.; Pyala, U.
Conference Abstract10-okt-201915-nov-2019Можливість використання сухої молочної сировини при виробництві хлібобулочних виробівЯнів, Анна; Криськова, Лариса Петрівна; Левицька, Олена; Yaniv, Anna; Kryskova, Larysa; Levytska, Olena
Article25-apr-201726-jul-2017Особливості процесу розстоювання тістових заготовокЯвний, А.; Yavnyy, A.
Article25-apr-201726-jul-2017Режими випікання хлібаБочков, П.
Article19-mai-201521-jan-2016Розширення асортименту хлібобулочних виробів на основі раціонального використання зернових ресурсівМакарова, Ольга; Тортіка, Наталія; Хвостенко, Катерина; Makarova, Olga; Tortika, Natalia; Khvostenko, Katerina
Conference Abstract10-okt-201915-nov-2019Теоретичні аспекти технології безглютенового бездріжджового хлібаТонкевич, Тетяна; Криськова, Лариса Петрівна; Tonkevych, Tetyana; Kryskova, Larysa
Conference Abstract27-apr-202310-jun-2023Традиції та технології в хлібопекарській промисловостіДомитраш, П.; Domytrash, P.
Conference Abstract27-apr-202310-jun-2023Інновації у виготовлення житньо-пшеничних виробівЧубик, В.; Chubyk, V.