Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21654
| Заглавие: | Режими випікання хліба |
| Други Заглавия: | Modes ofbreads baking |
| Автори: | Бочков, П. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University |
| Bibliographic description (Ukraine): | Бочков П. Режими випікання хліба / Бочков П. // Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 1. — С. 5. — (Секція: Обладнання харчових виробництв). |
| Bibliographic description (International): | Bochkov P. (2017) Rezhymy vypikannia khliba [Modes ofbreads baking]. Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" (Tern., 25-26 April 2017), vol. 1, pp. 5 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" |
| Conference/Event: | Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Volume: | 1 |
| Дата на Публикуване: | 25-Апр-2017 |
| Date of entry: | 26-Юли-2017 |
| Издател: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 25-26 квітня 2017 року 25-26 April 2017 |
| UDC: | 664.66 |
| Ключови Думи: | хліб випікання bread baking |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 5 |
| Start page: | 5 |
| End page: | 5 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21654 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
| Content type: | Article |
| Показва се в Колекции: | Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2017) |
Файлове в Този Публикация:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| X_VSNTK_2017v1_Bochkov_P-Modes_ofbreads_baking_5.pdf | 540,6 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
| X_VSNTK_2017v1_Bochkov_P-Modes_ofbreads_baking_5.djvu | 19,27 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
| X_VSNTK_2017v1_Bochkov_P-Modes_ofbreads_baking_5__COVER.jpg | 175,05 kB | JPEG | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.