Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21654
| Tytuł: | Режими випікання хліба |
| Inne tytuły: | Modes ofbreads baking |
| Authors: | Бочков, П. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University |
| Bibliographic description (Ukraine): | Бочков П. Режими випікання хліба / Бочков П. // Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 1. — С. 5. — (Секція: Обладнання харчових виробництв). |
| Bibliographic description (International): | Bochkov P. (2017) Rezhymy vypikannia khliba [Modes ofbreads baking]. Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" (Tern., 25-26 April 2017), vol. 1, pp. 5 [in Ukrainian]. |
| Część publikacji: | Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" |
| Konferencja/wydarzenie: | Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Journal/kolekcja: | Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Tom: | 1 |
| Data wydania: | 25-kwi-2017 |
| Date of entry: | 26-lip-2017 |
| Wydawca: | ТНТУ TNTU |
| Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
| Zakresu czasowego: | 25-26 квітня 2017 року 25-26 April 2017 |
| UDC: | 664.66 |
| Słowa kluczowe: | хліб випікання bread baking |
| Strony: | 1 |
| Zakres stron: | 5 |
| Główna strona: | 5 |
| Strona końcowa: | 5 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21654 |
| Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
| Typ zawartości: | Article |
| Występuje w kolekcjach: | Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2017) |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| X_VSNTK_2017v1_Bochkov_P-Modes_ofbreads_baking_5.pdf | 540,6 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| X_VSNTK_2017v1_Bochkov_P-Modes_ofbreads_baking_5.djvu | 19,27 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
| X_VSNTK_2017v1_Bochkov_P-Modes_ofbreads_baking_5__COVER.jpg | 175,05 kB | JPEG | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi