Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21654

Titel: Режими випікання хліба
Övriga titlar: Modes ofbreads baking
Författare: Бочков, П.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Бочков П. Режими випікання хліба / Бочков П. // Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 1. — С. 5. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Bochkov P. (2017) Rezhymy vypikannia khliba [Modes ofbreads baking]. Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" (Tern., 25-26 April 2017), vol. 1, pp. 5 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues"
Conference/Event: Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Volume: 1
Utgivningsdatum: 25-apr-2017
Date of entry: 26-jul-2017
Utgivare: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25-26 квітня 2017 року
25-26 April 2017
UDC: 664.66
Nyckelord: хліб
випікання
bread
baking
Number of pages: 1
Page range: 5
Start page: 5
End page: 5
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21654
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Article
Εμφανίζεται στις συλλογές:Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2017)

Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΜέγεθοςΜορφότυπος 
X_VSNTK_2017v1_Bochkov_P-Modes_ofbreads_baking_5.pdf540,6 kBAdobe PDFVisa/Öppna
X_VSNTK_2017v1_Bochkov_P-Modes_ofbreads_baking_5.djvu19,27 kBDjVuVisa/Öppna
X_VSNTK_2017v1_Bochkov_P-Modes_ofbreads_baking_5__COVER.jpg175,05 kBJPEGVisa/Öppna


Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!