Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
УДК
Дати збереження
Типи вмісту
Мови
Журнали/збірники
Конференції/заходи
Видання, що містить
ISSN
Видавництва
Приналежності
Ступені дисертацій
Градації дисертацій
Дисципліни дисертацій
Дисертаційні ради
Установи захисту дисертацій
Дати подання
Довідка
Мова
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Перегляд зібрання за групою - Теми послуга
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
за заголовком
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати від 2 до 11 із 12
< назад
далі >
Тип
Дата випуску
Дата внесення
Назва
Автор(и)
Article
22-тра-2020
17-вер-2020
Визначення найважливіших закономірностей стабільного розвитку підприємств готельноресторанного господарства
Нагорняк, Галина Степанівна
;
Малюта, Людмила Ярославівна
;
Мельник, Лілія Миколаївна
;
Nahorniak, Halyna
;
Malyuta, Lyudmyla
;
Melnyk, Liliya
Article
2021
19-кві-2021
Дослідження та формування механізму продажу
Голда, Надія Михайлівна
;
Бурліцька, Оксана Петрівна
;
Краузе, Ольга Ігорівна
;
Golda, Nadiya
;
Burlitska, Oksana
;
Krause, Olga
Bachelor Thesis
чер-2022
23-сер-2022
Напрями розвитку менеджменту якості підприємства (на прикладі ПП «Самогонна ресторація»)
Папура, Марія Василівна
Article
20-кві-2016
29-тра-2016
Телекомунікації
Цанцала, Р.
;
Tsantsala, R.
Bachelor Thesis
чер-2022
23-сер-2022
Удосконалення сервісно-виробничого процесу закладу ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Черчіль» (W.Churchill)
Дзьоник, Софія Віталіївна
Master Thesis
гру-2023
11-січ-2024
Удосконалення системи надання послуг та їх вплив на результати діяльності підприємства (на прикладі ПрАТ «Тернопільське АТП 16127»)
Ленишин, Любомир Іванович
;
Lenynshyn, L. I.
Bachelor Thesis
чер-2023
23-чер-2023
Удосконалення системи надання послуг у закладі індустрії гостинності (на прикладі ПрАТ «Готель «Дніпро»)
Янч, Ольга Володимирівна
;
Yanch, Olha
Bachelor Thesis
чер-2023
21-чер-2023
«Удосконалення системи управління якістю послуг закладу готельного типу (на прикладі ТОРП «Сервісно-туристичний комплекс «РУТА»)
Березна, Ольга Миколаївна
;
Berezna, Olha
Thesis Abstract
22-лют-2018
22-лют-2018
Удосконалення системи управління якістю послуг на інноваційних засадах, на прикладі ДП “Фаворит-3”
Шеліхевич, Дмитро Богданович
Bachelor Thesis
чер-2023
21-чер-2023
«Удосконалення стратегічного управління підприємствами ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Містер Чарлі»)»
Кернаджук, Петро Михайлович
;
Kernadzhuk, Petro