Перегляд зібрання за групою - Автори Selsky, V. R.
Результати від 1 до 7 із 7
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Conference Abstract | 18-тра-2017 | 1-лис-2017 | Використання плодів шовковиці у консервуванні | Сельський, В. Р.; Угрин, Ю. В.; Selsky, V. R.; Uhryn, Y. V. |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Вплив параметрів попередньої підготовки науковців на вилучення соку | Сельський, Володимир Романович; Шишка, Т. Р.; Selsky, V. R.; Shyshka, T. R. |
Conference Abstract | 20-тра-2021 | 23-чер-2021 | Вплив пектинів на мікробні клітини | Сельський, Володимир Романович; Рольська, Т. І.; Selsky, V. R.; Rolska, T. I. |
Conference Abstract | 16-лис-2017 | 25-січ-2018 | Вплив попередньої підготовки шовковиці на соковіддачу | Сельський, Володимир Романович; Угрин, Ю. В.; Selsky, V. R.; Uhryn, Y. V. |
Conference Abstract | 25-лис-2020 | 24-бер-2021 | Жирнокислотний склад молока при скисанні | Хава, О. П.; Сельський, Володимир Романович; Покотило, О. С.; Hava, O. P.; Selsky, V. R.; Pokotylo, O. S. |
Conference Abstract | 20-тра-2021 | 23-чер-2021 | Способи попередньої підготовки абрикосів на соковіддачу | Сельський, Володимир Романович; Адамішин, О. В.; Selsky, V. R.; Adamishyn, O. V. |
Conference Abstract | 20-тра-2021 | 23-чер-2021 | Харчова цінність і якість хліба і хлібобулочних виробів | Сельський, Володимир Романович; Свента, Н. М.; Selsky, V. R.; Sventa, N. M. |