Перегляд зібрання за групою - Автори Paska, M.
Результати від 1 до 6 із 6
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Використання рослинної сировини у технології виробництва напівкопчених ковбас | Паска, М.; Маркович, Ірина Богданівна; Paska, M.; Markovych, I. |
Conference Abstract | 26-тра-2023 | 22-чер-2023 | Діяльність закладу ресторанного господарства кафе-пекарня «пекар» до та після повномасштабного вторгнення в Україну | Паска, М. З.; Радзімовська, О. В.; Артемчук, М. Ю.; Paska, M.; Radzimovska, O.; Artemchyk, M. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Основні технологічні аспекти використання бджолиного обніжжя у виробництві майонезу | Паска, М.; Вовк, В.; Paska, M.; Vovk, V. |
Conference Abstract | 11-жов-2024 | 11-гру-2024 | Сьогочасні вектори розвитку індустрії гостинності | Паска, М. З.; Романів, З. Т.; Paska, M.; Romaniv, Z. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Технологічна оцінка якості мяса із спеціифічним розвитком автолізу | Лескович, О.; Паска, М.; Leskovuch, O.; Paska, M. |
Conference Abstract | 18-лис-2022 | 2-січ-2023 | Управління персоналом у закладах ресторанного господарства | Паска, М. З.; Чемеринська, М. І.; Paska, M.; Chemerynska, M. |