Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39995
Назва: | Управління персоналом у закладах ресторанного господарства |
Інші назви: | Personnel management in restaurants |
Автори: | Паска, М. З. Чемеринська, М. І. Paska, M. Chemerynska, M. |
Приналежність: | Львівський державний університет фізичної культури ім. Івана Боберського Львівський професійний коледж готельно-туристичного та ресторанного сервісу |
Бібліографічний опис: | Паска М. З. Управління персоналом у закладах ресторанного господарства / Паска М. З., Чемеринська М. І. // Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 18 листопада 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 80–81. |
Bibliographic description: | Paska M., Chemerynska M. (2022) Upravlinnia personalom u zakladakh restorannoho hospodarstva [Personnel management in restaurants]. Materialy Ⅹ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia, akademika NAN Ukrainy Mykoly Hryhorovycha Chumachenka: "Sotsialna vidpovidalnist yak osnova innovatsiinoho rozvytku biznesu" (Tern., 18 november 2022), pp. 80-81 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 2022 |
Конференція/захід: | Ⅹ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ |
Дата публікації: | 18-лис-2022 |
Дата внесення: | 2-січ-2023 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 18 листопада 2022 року 18 november 2022 |
УДК: | 005.96 338.488.2 640.43 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 80-81 |
Початкова сторінка: | 80 |
Кінцева сторінка: | 81 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39995 |
ISBN: | 978-617-7875-48-1 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 |
Перелік літератури: | 1. Левків С.-М. Рівень конкурентоспроможності ресторану «Marinad meat bar» в умовах сучасного ринку туристичних послуг / Соломія-Марія Левків, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). – Львів, 2022. – С. 133–135. 2. Куцмида А. Підвищення конкурентноспроможності підприємствресторанного господарства завдяки створенню іміджу на місцевому рівні / Анастасія Куцмида, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 45-48. 3. Віколов О.І. Управління конкурентоспроможністю підприємства /О.І. Віколов // Економіка і менеджмент культури. – 2013. – № 1. – С. 78–81. |
References: | 1. Levkiv S.-M. Riven konkurentospromozhnosti restoranu "Marinad meat bar" v umovakh suchasnoho rynku turystychnykh posluh, Solomiia-Mariia Levkiv, Mariia Paska, Innovatsii, hostynnist, turyzm: nauka, osvita, praktyka : zb. tez dop. II Vseukr. nauk.-prakt. konf. mol. uchenykh, asp. i stud. z mizhnar. uchastiu (19 travnia 2022 roku, m. Lviv), Lviv, 2022, P. 133–135. 2. Kutsmyda A. Pidvyshchennia konkurentnospromozhnosti pidpryiemstvrestorannoho hospodarstva zavdiaky stvorenniu imidzhu na mistsevomu rivni, Anastasiia Kutsmyda, Mariia Paska, Innovatsii, hostynnist, turyzm: nauka, osvita, praktyka : zb. tez dop, Lviv : LDUFK imeni Ivana Boberskoho, 2021, P. 45-48. 3. Vikolov O.I. Upravlinnia konkurentospromozhnistiu pidpryiemstva /O.I. Vikolov, Ekonomika i menedzhment kultury, 2013, No 1, P. 78–81. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Х Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ (2022) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SRBD_2022_Paska_M-Personnel_management_in_restaurants_80-81.pdf | 789,37 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SRBD_2022_Paska_M-Personnel_management_in_restaurants_80-81.djvu | 32,55 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SRBD_2022_Paska_M-Personnel_management_in_restaurants_80-81__COVER.png | 1,35 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.