Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39995
Title: | Управління персоналом у закладах ресторанного господарства |
Other Titles: | Personnel management in restaurants |
Authors: | Паска, М. З. Чемеринська, М. І. Paska, M. Chemerynska, M. |
Affiliation: | Львівський державний університет фізичної культури ім. Івана Боберського Львівський професійний коледж готельно-туристичного та ресторанного сервісу |
Bibliographic description (Ukraine): | Паска М. З. Управління персоналом у закладах ресторанного господарства / Паска М. З., Чемеринська М. І. // Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 18 листопада 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 80–81. |
Bibliographic description (International): | Paska M., Chemerynska M. (2022) Upravlinnia personalom u zakladakh restorannoho hospodarstva [Personnel management in restaurants]. Materialy Ⅹ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia, akademika NAN Ukrainy Mykoly Hryhorovycha Chumachenka: "Sotsialna vidpovidalnist yak osnova innovatsiinoho rozvytku biznesu" (Tern., 18 november 2022), pp. 80-81 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 2022 |
Conference/Event: | Ⅹ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ |
Issue Date: | 18-Nov-2022 |
Date of entry: | 2-Jan-2023 |
Publisher: | ФОП Паляниця В. А. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 18 листопада 2022 року 18 november 2022 |
UDC: | 005.96 338.488.2 640.43 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 80-81 |
Start page: | 80 |
End page: | 81 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39995 |
ISBN: | 978-617-7875-48-1 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 |
References (Ukraine): | 1. Левків С.-М. Рівень конкурентоспроможності ресторану «Marinad meat bar» в умовах сучасного ринку туристичних послуг / Соломія-Марія Левків, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). – Львів, 2022. – С. 133–135. 2. Куцмида А. Підвищення конкурентноспроможності підприємствресторанного господарства завдяки створенню іміджу на місцевому рівні / Анастасія Куцмида, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 45-48. 3. Віколов О.І. Управління конкурентоспроможністю підприємства /О.І. Віколов // Економіка і менеджмент культури. – 2013. – № 1. – С. 78–81. |
References (International): | 1. Levkiv S.-M. Riven konkurentospromozhnosti restoranu "Marinad meat bar" v umovakh suchasnoho rynku turystychnykh posluh, Solomiia-Mariia Levkiv, Mariia Paska, Innovatsii, hostynnist, turyzm: nauka, osvita, praktyka : zb. tez dop. II Vseukr. nauk.-prakt. konf. mol. uchenykh, asp. i stud. z mizhnar. uchastiu (19 travnia 2022 roku, m. Lviv), Lviv, 2022, P. 133–135. 2. Kutsmyda A. Pidvyshchennia konkurentnospromozhnosti pidpryiemstvrestorannoho hospodarstva zavdiaky stvorenniu imidzhu na mistsevomu rivni, Anastasiia Kutsmyda, Mariia Paska, Innovatsii, hostynnist, turyzm: nauka, osvita, praktyka : zb. tez dop, Lviv : LDUFK imeni Ivana Boberskoho, 2021, P. 45-48. 3. Vikolov O.I. Upravlinnia konkurentospromozhnistiu pidpryiemstva /O.I. Vikolov, Ekonomika i menedzhment kultury, 2013, No 1, P. 78–81. |
Content type: | Conference Abstract |
Appears in Collections: | Х Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ (2022) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SRBD_2022_Paska_M-Personnel_management_in_restaurants_80-81.pdf | 789,37 kB | Adobe PDF | View/Open | |
SRBD_2022_Paska_M-Personnel_management_in_restaurants_80-81.djvu | 32,55 kB | DjVu | View/Open | |
SRBD_2022_Paska_M-Personnel_management_in_restaurants_80-81__COVER.png | 1,35 MB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.