Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39995

Affichage complet
Élément Dublin CoreValeurLangue
dc.contributor.authorПаска, М. З.
dc.contributor.authorЧемеринська, М. І.
dc.contributor.authorPaska, M.
dc.contributor.authorChemerynska, M.
dc.coverage.temporal18 листопада 2022 року
dc.coverage.temporal18 november 2022
dc.date.accessioned2023-01-02T20:31:02Z-
dc.date.available2023-01-02T20:31:02Z-
dc.date.created2022-11-18
dc.date.issued2022-11-18
dc.identifier.citationПаска М. З. Управління персоналом у закладах ресторанного господарства / Паска М. З., Чемеринська М. І. // Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 18 листопада 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 80–81.
dc.identifier.isbn978-617-7875-48-1
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39995-
dc.format.extent80-81
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 2022
dc.titleУправління персоналом у закладах ресторанного господарства
dc.title.alternativePersonnel management in restaurants
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc005.96
dc.subject.udc338.488.2
dc.subject.udc640.43
dc.relation.references1. Левків С.-М. Рівень конкурентоспроможності ресторану «Marinad meat bar» в умовах сучасного ринку туристичних послуг / Соломія-Марія Левків, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). – Львів, 2022. – С. 133–135.
dc.relation.references2. Куцмида А. Підвищення конкурентноспроможності підприємствресторанного господарства завдяки створенню іміджу на місцевому рівні / Анастасія Куцмида, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 45-48.
dc.relation.references3. Віколов О.І. Управління конкурентоспроможністю підприємства /О.І. Віколов // Економіка і менеджмент культури. – 2013. – № 1. – С. 78–81.
dc.relation.referencesen1. Levkiv S.-M. Riven konkurentospromozhnosti restoranu "Marinad meat bar" v umovakh suchasnoho rynku turystychnykh posluh, Solomiia-Mariia Levkiv, Mariia Paska, Innovatsii, hostynnist, turyzm: nauka, osvita, praktyka : zb. tez dop. II Vseukr. nauk.-prakt. konf. mol. uchenykh, asp. i stud. z mizhnar. uchastiu (19 travnia 2022 roku, m. Lviv), Lviv, 2022, P. 133–135.
dc.relation.referencesen2. Kutsmyda A. Pidvyshchennia konkurentnospromozhnosti pidpryiemstvrestorannoho hospodarstva zavdiaky stvorenniu imidzhu na mistsevomu rivni, Anastasiia Kutsmyda, Mariia Paska, Innovatsii, hostynnist, turyzm: nauka, osvita, praktyka : zb. tez dop, Lviv : LDUFK imeni Ivana Boberskoho, 2021, P. 45-48.
dc.relation.referencesen3. Vikolov O.I. Upravlinnia konkurentospromozhnistiu pidpryiemstva /O.I. Vikolov, Ekonomika i menedzhment kultury, 2013, No 1, P. 78–81.
dc.identifier.citationenPaska M., Chemerynska M. (2022) Upravlinnia personalom u zakladakh restorannoho hospodarstva [Personnel management in restaurants]. Materialy Ⅹ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia, akademika NAN Ukrainy Mykoly Hryhorovycha Chumachenka: "Sotsialna vidpovidalnist yak osnova innovatsiinoho rozvytku biznesu" (Tern., 18 november 2022), pp. 80-81 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationЛьвівський державний університет фізичної культури ім. Івана Боберського
dc.contributor.affiliationЛьвівський професійний коледж готельно-туристичного та ресторанного сервісу
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“
dc.citation.spage80
dc.citation.epage81
dc.citation.conferenceⅩ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“
Collection(s) :Х Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ (2022)



Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.