Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39995
Affichage complet
Élément Dublin Core | Valeur | Langue |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, М. З. | |
dc.contributor.author | Чемеринська, М. І. | |
dc.contributor.author | Paska, M. | |
dc.contributor.author | Chemerynska, M. | |
dc.coverage.temporal | 18 листопада 2022 року | |
dc.coverage.temporal | 18 november 2022 | |
dc.date.accessioned | 2023-01-02T20:31:02Z | - |
dc.date.available | 2023-01-02T20:31:02Z | - |
dc.date.created | 2022-11-18 | |
dc.date.issued | 2022-11-18 | |
dc.identifier.citation | Паска М. З. Управління персоналом у закладах ресторанного господарства / Паска М. З., Чемеринська М. І. // Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 18 листопада 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 80–81. | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-48-1 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39995 | - |
dc.format.extent | 80-81 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 2022 | |
dc.title | Управління персоналом у закладах ресторанного господарства | |
dc.title.alternative | Personnel management in restaurants | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 005.96 | |
dc.subject.udc | 338.488.2 | |
dc.subject.udc | 640.43 | |
dc.relation.references | 1. Левків С.-М. Рівень конкурентоспроможності ресторану «Marinad meat bar» в умовах сучасного ринку туристичних послуг / Соломія-Марія Левків, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). – Львів, 2022. – С. 133–135. | |
dc.relation.references | 2. Куцмида А. Підвищення конкурентноспроможності підприємствресторанного господарства завдяки створенню іміджу на місцевому рівні / Анастасія Куцмида, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 45-48. | |
dc.relation.references | 3. Віколов О.І. Управління конкурентоспроможністю підприємства /О.І. Віколов // Економіка і менеджмент культури. – 2013. – № 1. – С. 78–81. | |
dc.relation.referencesen | 1. Levkiv S.-M. Riven konkurentospromozhnosti restoranu "Marinad meat bar" v umovakh suchasnoho rynku turystychnykh posluh, Solomiia-Mariia Levkiv, Mariia Paska, Innovatsii, hostynnist, turyzm: nauka, osvita, praktyka : zb. tez dop. II Vseukr. nauk.-prakt. konf. mol. uchenykh, asp. i stud. z mizhnar. uchastiu (19 travnia 2022 roku, m. Lviv), Lviv, 2022, P. 133–135. | |
dc.relation.referencesen | 2. Kutsmyda A. Pidvyshchennia konkurentnospromozhnosti pidpryiemstvrestorannoho hospodarstva zavdiaky stvorenniu imidzhu na mistsevomu rivni, Anastasiia Kutsmyda, Mariia Paska, Innovatsii, hostynnist, turyzm: nauka, osvita, praktyka : zb. tez dop, Lviv : LDUFK imeni Ivana Boberskoho, 2021, P. 45-48. | |
dc.relation.referencesen | 3. Vikolov O.I. Upravlinnia konkurentospromozhnistiu pidpryiemstva /O.I. Vikolov, Ekonomika i menedzhment kultury, 2013, No 1, P. 78–81. | |
dc.identifier.citationen | Paska M., Chemerynska M. (2022) Upravlinnia personalom u zakladakh restorannoho hospodarstva [Personnel management in restaurants]. Materialy Ⅹ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia, akademika NAN Ukrainy Mykoly Hryhorovycha Chumachenka: "Sotsialna vidpovidalnist yak osnova innovatsiinoho rozvytku biznesu" (Tern., 18 november 2022), pp. 80-81 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Львівський державний університет фізичної культури ім. Івана Боберського | |
dc.contributor.affiliation | Львівський професійний коледж готельно-туристичного та ресторанного сервісу | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ | |
dc.citation.spage | 80 | |
dc.citation.epage | 81 | |
dc.citation.conference | Ⅹ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ | |
Collection(s) : | Х Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ (2022) |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
SRBD_2022_Paska_M-Personnel_management_in_restaurants_80-81.pdf | 789,37 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
SRBD_2022_Paska_M-Personnel_management_in_restaurants_80-81.djvu | 32,55 kB | DjVu | Voir/Ouvrir | |
SRBD_2022_Paska_M-Personnel_management_in_restaurants_80-81__COVER.png | 1,35 MB | image/png | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.