Yazar Paska, M.

Atla: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
veya bir kaç harf giriniz:  
Gösterilen sonuçlar 1 - 6 den 6
TürYayın TarihiDate of entryBaşlıkYazar(lar)
Article8-Eki-201521-Ara-2015Використання рослинної сировини у технології виробництва напівкопчених ковбасПаска, М.; Маркович, Ірина Богданівна; Paska, M.; Markovych, I.
Conference Abstract26-May-202322-Haz-2023Діяльність закладу ресторанного господарства кафе-пекарня «пекар» до та після повномасштабного вторгнення в УкраїнуПаска, М. З.; Радзімовська, О. В.; Артемчук, М. Ю.; Paska, M.; Radzimovska, O.; Artemchyk, M.
Article8-Eki-201521-Ara-2015Основні технологічні аспекти використання бджолиного обніжжя у виробництві майонезуПаска, М.; Вовк, В.; Paska, M.; Vovk, V.
Conference Abstract11-Eki-202411-Ara-2024Сьогочасні вектори розвитку індустрії гостинностіПаска, М. З.; Романів, З. Т.; Paska, M.; Romaniv, Z.
Article8-Eki-201521-Ara-2015Технологічна оцінка якості мяса із спеціифічним розвитком автолізуЛескович, О.; Паска, М.; Leskovuch, O.; Paska, M.
Conference Abstract18-Kas-20222-Oca-2023Управління персоналом у закладах ресторанного господарстваПаска, М. З.; Чемеринська, М. І.; Paska, M.; Chemerynska, M.