Перегляд зібрання за групою - Автори Lialyk, Anastasiia
Результати від 1 до 7 із 7
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Використання насіння льону в харчовій промисловості | Лялик, Анастасія; Бейко, Людмила; Юрій, Федорів; Ярослав, Фрей; Lialyk, Anastasiia; Beyko, Ludmila; Yurii, Fedoriv; Yaroslav, Frei |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Деякі фізико-хімічні та мікробіологічні показники сиркової пасти збагаченої лляною олією | Лялик, Анастасія Тарасівна; Lialyk, Anastasiia |
Conference Abstract | 10-жов-2019 | 15-лис-2019 | Замінники цукру у консервованій продукції | Бейко, Людмила; Лялик, Анастасія; Федорів, Юрій; Beyko, Ludmila; Lialyk, Anastasiia; Fedoriv, Yurii |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Концепція функціональних харчових продуктів | Лялик, Анастасія; Криськова, Лариса; Кравчук, Лариса; Lialyk, Anastasiia; Kryskova, Larysa; Kravchuk, Larysa |
Conference Abstract | 10-жов-2019 | 15-лис-2019 | Соуси та маринади у консервованій продукції | Бейко, Людмила; Лялик, Анастасія; Фрей, Ярослав; Beyko, Ludmila; Lialyk, Anastasiia; Frei, Yaroslav |
Conference Abstract | 10-жов-2019 | 15-лис-2019 | Фруктові консерви у харчовій промисловості | Бейко, Людмила; Лялик, Анастасія; Томашівський, Віталій; Beyko, Ludmila; Lialyk, Anastasiia; Tomashivskii, Vitalii |
Conference Abstract | 10-жов-2019 | 15-лис-2019 | Інноваційні технології приготування страв в сучасному ресторані | Лялик, Анастасія; Добровольська, Світлана; Lialyk, Anastasiia; Dobrovolska, Svitlana |