Buscar por Autor Lialyk, Anastasiia

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 7 de 7
TipoFecha de publicaciónDate of entryTítuloAutor(es)
Conference Abstract11-oct-201728-oct-2017Використання насіння льону в харчовій промисловостіЛялик, Анастасія; Бейко, Людмила; Юрій, Федорів; Ярослав, Фрей; Lialyk, Anastasiia; Beyko, Ludmila; Yurii, Fedoriv; Yaroslav, Frei
Article8-oct-201521-dic-2015Деякі фізико-хімічні та мікробіологічні показники сиркової пасти збагаченої лляною олієюЛялик, Анастасія Тарасівна; Lialyk, Anastasiia
Conference Abstract10-oct-201915-nov-2019Замінники цукру у консервованій продукціїБейко, Людмила; Лялик, Анастасія; Федорів, Юрій; Beyko, Ludmila; Lialyk, Anastasiia; Fedoriv, Yurii
Conference Abstract11-oct-201728-oct-2017Концепція функціональних харчових продуктівЛялик, Анастасія; Криськова, Лариса; Кравчук, Лариса; Lialyk, Anastasiia; Kryskova, Larysa; Kravchuk, Larysa
Conference Abstract10-oct-201915-nov-2019Соуси та маринади у консервованій продукціїБейко, Людмила; Лялик, Анастасія; Фрей, Ярослав; Beyko, Ludmila; Lialyk, Anastasiia; Frei, Yaroslav
Conference Abstract10-oct-201915-nov-2019Фруктові консерви у харчовій промисловостіБейко, Людмила; Лялик, Анастасія; Томашівський, Віталій; Beyko, Ludmila; Lialyk, Anastasiia; Tomashivskii, Vitalii
Conference Abstract10-oct-201915-nov-2019Інноваційні технології приготування страв в сучасному рестораніЛялик, Анастасія; Добровольська, Світлана; Lialyk, Anastasiia; Dobrovolska, Svitlana