Перегляд зібрання за групою - Автори Karpyk, H.
Результати від 1 до 9 із 9
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Pastry of health direction | Карпик, Галина Вікторівна; Степанко, І. І.; Karpyk, H.; Stepanko, I. |
Conference Abstract | 22-тра-2018 | 15-чер-2018 | Дослідження впливу пектину на форми зв’язку вологи в макаронному тісті з висівками | Карпик, Г. В.; Сельський, Володимир Романович; Юрчак, В. Г.; Karpyk, H.; Selsky, V.; Yurchak, Vira |
Conference Abstract | 20-тра-2021 | 23-чер-2021 | Дослідження впливу ферментованого напою на якість пшеничного хліба | Карпик, Г.; Гайдамака, М.; Karpyk, H.; Haidamaka, M. |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Обгрунтування доцільності введення в раціон людини Aegopodium Podagraria L | Карпик, Галина Вікторівна; Леськів, М. Р.; Karpyk, H.; Leskiv, M. |
Conference Abstract | 7-гру-2022 | 15-лют-2023 | Оцінка якості пшеничного хліба з Aegopodium podagraria L. | Леськів, М. Р.; Карпик, Г. В.; Leskiv, M.; Karpyk, H. |
Conference Abstract | 20-тра-2021 | 23-чер-2021 | Підвищення харчової цінності борошняних виробів індустрії швидкого харчування | Карпик, Г.; Спас, О.; Karpyk, H.; Spas, O. |
Conference Abstract | 24-лис-2021 | 21-гру-2021 | Підвищення харчової цінності здобних виробів | Карпик, Галина Вікторівна; Степанко, І. І.; Karpyk, H.; Stepanko, I. |
Conference Abstract | 20-тра-2021 | 23-чер-2021 | Хліб з цільного борошна –продукт здорового харчування | Карпик, Г.; Марко, Д.; Karpyk, H.; Marko, D. |
Conference Abstract | 14-тра-2020 | 3-чер-2020 | Цінність гарбуза як сировини консервного виробництва | Музичук, І. М.; Карпик, Г. В.; Muzychuk, I.; Karpyk, H. |