Skip navigation
銝駁△
瘚��
蝷曄黎
& ����
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
UDC
Submit Date
Content types
Languages
Magazines/collections
Conferences/Events
Edition containing
ISSN
Publishers
Affiliation
Degrees of dissertation
Graduation of theses
Discipline Dissertations
Dissertation councils
Institute for the protection of theses
Date submitted
瘙
Language
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
蝑曉��:
My DSpace
���mail
��
蝻�葵鈭箄���
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Browsing by Author Островська, Галина Йосипівна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 47
next >
Type
Issue Date
Date of entry
Title
Author(s)
Conference Abstract
23-四月-2020
19-五月-2020
Soft skills як ресурс формування підприємницьких компетенцій самонавчальної організації
Островська, Галина Йосипівна
;
Ostrovska, H. Y.
Article
2011
21-九月-2011
Аналіз практики використання зарубіжних методик (моделей) прогнозування ймовірності банкрутства підприємств
Островська, Галина Йосипівна
;
Квасовський, Олександр Романович
Conference Abstract
17-十月-2017
31-一月-2018
Визначальна роль індустрії гостинності у розвитку туризму та шляхи підвищення ефективності її функціонування
Вовк, Ірина Петрівна
;
Григорович, В. П.
;
Островська, Галина Йосипівна
;
Vovk, I.
;
Hryhorovych, V.
;
Ostrovska, H.
Conference Abstract
五月-2024
2-八月-2024
Гейміфікація в індустрії гостинності
Шерстюк, Роман Петрович
;
Островська, Галина Йосипівна
Conference Abstract
11-十月-2024
11-十二月-2024
Дарія Цвек. фундаторка кулінарної культури
Островська, Галина Йосипівна
;
Крамар, А. О.
;
Ostrovska, H.
;
Kramar, A.
Proceedings Book
2019
20-六月-2019
Домінанти інтелектуального лідерства підприємства
Островська, Галина Йосипівна
Conference Abstract
28-三月-2019
5-六月-2019
Домінанти інтелектуального лідерства підприємства
Островська, Галина Йосипівна
;
Ostrovska, H. J.
Methodical recommendations
2019
21-六月-2019
Збірник тестових завдань з дисципліни «Вступ до гостинності» для студентів усіх форм навчання галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations
2019
21-六月-2019
Збірник тестових завдань з дисципліни “Кухні народів світу” для студентів усіх форм навчання галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”
Островська, Галина Йосипівна
Conference Abstract
11-十二月-2024
24-一月-2025
Значення коучингу в розвитку креативної організації
Островська, Галина Йосипівна
;
Шведа, Т. Р.
;
Ostrovska, H. Y.
;
Shveda, T. R.
-
六月-2018
29-六月-2018
Курс лекцій з дисципліни “Кухні народів світу” для студентів галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” освітнього рівня “бакалавр”
Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations
2018
20-六月-2019
Методичні вказівки та завдання до практичних занять з дисципліни “Вступ до гостинності” для студентів усіх форм навчання галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”
Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations
2019
21-六月-2019
Методичні вказівки та завдання до практичних занять з дисципліни “Кухні народів світу” для студентів усіх форм навчання галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”
Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations
2017
5-十二月-2017
Методичні вказівки та завдання до практичних занять і самостійної роботи з дисципліни «Економіка та організація виробництва» для студентів усіх форм навчання напряму підготовки 6.050701 «Електротехніка та електротехнології»
Владимир, Ольга Михайлівна
;
Шерстюк, Роман Петрович
;
Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations
2018
20-六月-2019
Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з курсу “Кухні народів світу” для студентів галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” освітнього рівня “бакалавр”
Островська, Галина Йосипівна
-
2018
20-六月-2019
Методичні рекомендації та індивідуальні завдання для самостійної роботи з дисципліни “Вступ до гостинності” для студентів усіх форм навчання спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” освітньо-кваліфікаційного рівня “бакалавр”
Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations
2018
20-六月-2019
Методичні рекомендації та індивідуальні завдання для самостійної роботи з дисципліни “Кухні народів світу” для студентів спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” освітньо-кваліфікаційного рівня “бакалавр”
Островська, Галина Йосипівна
Conference Abstract
28-三月-2019
5-六月-2019
Молекулярна гастрономія: кулінарні шедеври інтелектуальної кухні
Боднар, Н. Г.
;
Стечишин, В. О.
;
Островська, Галина Йосипівна
;
Bodnar, N. H.
;
Stеchyshyn, V. O.
;
Ostrovska, H. J.
Conference Abstract
27-十一月-2019
5-二月-2020
Нанотехнології в сфері ресторанного господарства
Островська, Галина Йосипівна
;
Будна, Ю. А.
;
Олексій, В.-Х. В.
;
Ostrovska, H. Y.
;
Budna, Y. A.
;
Oleksii, V.-Kh. V.
Article
2009
4-八月-2009
Огляд теоретичних концепцій стратегічного управління на основі зростання вартості
Островська, Галина Йосипівна
;
Серединська, Ірина Володимирівна