Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
УДК
Дати збереження
Типи вмісту
Мови
Журнали/збірники
Конференції/заходи
Видання, що містить
ISSN
Видавництва
Приналежності
Ступені дисертацій
Градації дисертацій
Дисципліни дисертацій
Дисертаційні ради
Установи захисту дисертацій
Дати подання
Довідка
Мова
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Перегляд зібрання за групою - Автори Островська, Галина Йосипівна
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
за заголовком
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати від 1 до 20 із 44
далі >
Тип
Дата випуску
Дата внесення
Назва
Автор(и)
Conference Abstract
23-кві-2020
19-тра-2020
Soft skills як ресурс формування підприємницьких компетенцій самонавчальної організації
Островська, Галина Йосипівна
;
Ostrovska, H. Y.
Article
2011
21-вер-2011
Аналіз практики використання зарубіжних методик (моделей) прогнозування ймовірності банкрутства підприємств
Островська, Галина Йосипівна
;
Квасовський, Олександр Романович
Conference Abstract
17-жов-2017
31-січ-2018
Визначальна роль індустрії гостинності у розвитку туризму та шляхи підвищення ефективності її функціонування
Вовк, Ірина Петрівна
;
Григорович, В. П.
;
Островська, Галина Йосипівна
;
Vovk, I.
;
Hryhorovych, V.
;
Ostrovska, H.
Conference Abstract
тра-2024
2-сер-2024
Гейміфікація в індустрії гостинності
Шерстюк, Роман Петрович
;
Островська, Галина Йосипівна
Proceedings Book
2019
20-чер-2019
Домінанти інтелектуального лідерства підприємства
Островська, Галина Йосипівна
Conference Abstract
28-бер-2019
5-чер-2019
Домінанти інтелектуального лідерства підприємства
Островська, Галина Йосипівна
;
Ostrovska, H. J.
Methodical recommendations
2019
21-чер-2019
Збірник тестових завдань з дисципліни «Вступ до гостинності» для студентів усіх форм навчання галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations
2019
21-чер-2019
Збірник тестових завдань з дисципліни “Кухні народів світу” для студентів усіх форм навчання галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”
Островська, Галина Йосипівна
-
чер-2018
29-чер-2018
Курс лекцій з дисципліни “Кухні народів світу” для студентів галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” освітнього рівня “бакалавр”
Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations
2018
20-чер-2019
Методичні вказівки та завдання до практичних занять з дисципліни “Вступ до гостинності” для студентів усіх форм навчання галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”
Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations
2019
21-чер-2019
Методичні вказівки та завдання до практичних занять з дисципліни “Кухні народів світу” для студентів усіх форм навчання галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”
Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations
2017
5-гру-2017
Методичні вказівки та завдання до практичних занять і самостійної роботи з дисципліни «Економіка та організація виробництва» для студентів усіх форм навчання напряму підготовки 6.050701 «Електротехніка та електротехнології»
Владимир, Ольга Михайлівна
;
Шерстюк, Роман Петрович
;
Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations
2018
20-чер-2019
Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з курсу “Кухні народів світу” для студентів галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” освітнього рівня “бакалавр”
Островська, Галина Йосипівна
-
2018
20-чер-2019
Методичні рекомендації та індивідуальні завдання для самостійної роботи з дисципліни “Вступ до гостинності” для студентів усіх форм навчання спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” освітньо-кваліфікаційного рівня “бакалавр”
Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations
2018
20-чер-2019
Методичні рекомендації та індивідуальні завдання для самостійної роботи з дисципліни “Кухні народів світу” для студентів спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” освітньо-кваліфікаційного рівня “бакалавр”
Островська, Галина Йосипівна
Conference Abstract
28-бер-2019
5-чер-2019
Молекулярна гастрономія: кулінарні шедеври інтелектуальної кухні
Боднар, Н. Г.
;
Стечишин, В. О.
;
Островська, Галина Йосипівна
;
Bodnar, N. H.
;
Stеchyshyn, V. O.
;
Ostrovska, H. J.
Conference Abstract
27-лис-2019
5-лют-2020
Нанотехнології в сфері ресторанного господарства
Островська, Галина Йосипівна
;
Будна, Ю. А.
;
Олексій, В.-Х. В.
;
Ostrovska, H. Y.
;
Budna, Y. A.
;
Oleksii, V.-Kh. V.
Article
2009
4-сер-2009
Огляд теоретичних концепцій стратегічного управління на основі зростання вартості
Островська, Галина Йосипівна
;
Серединська, Ірина Володимирівна
Methodical recommendations
2018
24-гру-2018
Організаційно-економічна практика. Програма і методичні рекомендації. Для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» усіх форм навчання»
Малюта, Людмила Ярославівна
;
Островська, Галина Йосипівна
;
Стойко, Ігор Іванович
-
2018
20-чер-2019
Організаційно-економічна практика. Програма і методичні рекомендації. Для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» усіх форм навчання».
Островська, Галина Йосипівна
;
Малюта, Людмила Ярославівна
;
Стойко, Ігор Іванович