Skip navigation
Esileht
Sirvi
Valdkonnad
kollektsioonid
Lehitse..
Ilmumisaasta
Autor
Pealkiri
Teema
UDC
Lisamisaasta
Content types
Languages
Magazines/collections
Conferences/Events
Edition containing
ISSN
Publishers
Affiliation
Degrees of dissertation
Graduation of theses
Discipline Dissertations
Dissertation councils
Institute for the protection of theses
Date submitted
Abi
Keel
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Logi sisse:
Minu DSpace
Meili
uuendused
Muuda profiili
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Lehitse Autor Островська, Галина Йосипівна
Otsi:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
või sisesta esimesed tähed:
Sorteerimine:
pealkiri
ilmumisaasta
lisamisaasta
Järjestus:
Tõusvalt
Langevalt
Tulemusi/lehekülgi
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Autor/Kirje:
Kõik
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Näidatakse tulemusi 1 kuni 20 47 -st
järgmine >
Tüüp
Ilmumisaeg
Date of entry
Pealkiri
Autor(id)
Conference Abstract
23-apr-2020
19-mai-2020
Soft skills як ресурс формування підприємницьких компетенцій самонавчальної організації
Островська, Галина Йосипівна
;
Ostrovska, H. Y.
Article
2011
21-sep-2011
Аналіз практики використання зарубіжних методик (моделей) прогнозування ймовірності банкрутства підприємств
Островська, Галина Йосипівна
;
Квасовський, Олександр Романович
Conference Abstract
17-okt-2017
31-jaa-2018
Визначальна роль індустрії гостинності у розвитку туризму та шляхи підвищення ефективності її функціонування
Вовк, Ірина Петрівна
;
Григорович, В. П.
;
Островська, Галина Йосипівна
;
Vovk, I.
;
Hryhorovych, V.
;
Ostrovska, H.
Conference Abstract
mai-2024
2-aug-2024
Гейміфікація в індустрії гостинності
Шерстюк, Роман Петрович
;
Островська, Галина Йосипівна
Conference Abstract
11-okt-2024
11-det-2024
Дарія Цвек. фундаторка кулінарної культури
Островська, Галина Йосипівна
;
Крамар, А. О.
;
Ostrovska, H.
;
Kramar, A.
Proceedings Book
2019
20-juu-2019
Домінанти інтелектуального лідерства підприємства
Островська, Галина Йосипівна
Conference Abstract
28-mär-2019
5-juu-2019
Домінанти інтелектуального лідерства підприємства
Островська, Галина Йосипівна
;
Ostrovska, H. J.
Methodical recommendations
2019
21-juu-2019
Збірник тестових завдань з дисципліни «Вступ до гостинності» для студентів усіх форм навчання галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations
2019
21-juu-2019
Збірник тестових завдань з дисципліни “Кухні народів світу” для студентів усіх форм навчання галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”
Островська, Галина Йосипівна
Conference Abstract
11-det-2024
24-jaa-2025
Значення коучингу в розвитку креативної організації
Островська, Галина Йосипівна
;
Шведа, Т. Р.
;
Ostrovska, H. Y.
;
Shveda, T. R.
-
juu-2018
29-juu-2018
Курс лекцій з дисципліни “Кухні народів світу” для студентів галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” освітнього рівня “бакалавр”
Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations
2018
20-juu-2019
Методичні вказівки та завдання до практичних занять з дисципліни “Вступ до гостинності” для студентів усіх форм навчання галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”
Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations
2019
21-juu-2019
Методичні вказівки та завдання до практичних занять з дисципліни “Кухні народів світу” для студентів усіх форм навчання галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”
Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations
2017
5-det-2017
Методичні вказівки та завдання до практичних занять і самостійної роботи з дисципліни «Економіка та організація виробництва» для студентів усіх форм навчання напряму підготовки 6.050701 «Електротехніка та електротехнології»
Владимир, Ольга Михайлівна
;
Шерстюк, Роман Петрович
;
Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations
2018
20-juu-2019
Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з курсу “Кухні народів світу” для студентів галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” освітнього рівня “бакалавр”
Островська, Галина Йосипівна
-
2018
20-juu-2019
Методичні рекомендації та індивідуальні завдання для самостійної роботи з дисципліни “Вступ до гостинності” для студентів усіх форм навчання спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” освітньо-кваліфікаційного рівня “бакалавр”
Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations
2018
20-juu-2019
Методичні рекомендації та індивідуальні завдання для самостійної роботи з дисципліни “Кухні народів світу” для студентів спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” освітньо-кваліфікаційного рівня “бакалавр”
Островська, Галина Йосипівна
Conference Abstract
28-mär-2019
5-juu-2019
Молекулярна гастрономія: кулінарні шедеври інтелектуальної кухні
Боднар, Н. Г.
;
Стечишин, В. О.
;
Островська, Галина Йосипівна
;
Bodnar, N. H.
;
Stеchyshyn, V. O.
;
Ostrovska, H. J.
Conference Abstract
27-nov-2019
5-vee-2020
Нанотехнології в сфері ресторанного господарства
Островська, Галина Йосипівна
;
Будна, Ю. А.
;
Олексій, В.-Х. В.
;
Ostrovska, H. Y.
;
Budna, Y. A.
;
Oleksii, V.-Kh. V.
Article
2009
4-aug-2009
Огляд теоретичних концепцій стратегічного управління на основі зростання вартості
Островська, Галина Йосипівна
;
Серединська, Ірина Володимирівна