Lehitse Autor Островська, Галина Йосипівна

Otsi: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
või sisesta esimesed tähed:  
Näidatakse tulemusi 1 kuni 20 47 -st  järgmine >
TüüpIlmumisaegDate of entryPealkiriAutor(id)
Conference Abstract23-apr-202019-mai-2020Soft skills як ресурс формування підприємницьких компетенцій самонавчальної організаціїОстровська, Галина Йосипівна; Ostrovska, H. Y.
Article201121-sep-2011Аналіз практики використання зарубіжних методик (моделей) прогнозування ймовірності банкрутства підприємствОстровська, Галина Йосипівна; Квасовський, Олександр Романович
Conference Abstract17-okt-201731-jaa-2018Визначальна роль індустрії гостинності у розвитку туризму та шляхи підвищення ефективності її функціонуванняВовк, Ірина Петрівна; Григорович, В. П.; Островська, Галина Йосипівна; Vovk, I.; Hryhorovych, V.; Ostrovska, H.
Conference Abstractmai-20242-aug-2024Гейміфікація в індустрії гостинностіШерстюк, Роман Петрович; Островська, Галина Йосипівна
Conference Abstract11-okt-202411-det-2024Дарія Цвек. фундаторка кулінарної культуриОстровська, Галина Йосипівна; Крамар, А. О.; Ostrovska, H.; Kramar, A.
Proceedings Book201920-juu-2019Домінанти інтелектуального лідерства підприємстваОстровська, Галина Йосипівна
Conference Abstract28-mär-20195-juu-2019Домінанти інтелектуального лідерства підприємстваОстровська, Галина Йосипівна; Ostrovska, H. J.
Methodical recommendations201921-juu-2019Збірник тестових завдань з дисципліни «Вступ до гостинності» для студентів усіх форм навчання галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations201921-juu-2019Збірник тестових завдань з дисципліни “Кухні народів світу” для студентів усіх форм навчання галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”Островська, Галина Йосипівна
Conference Abstract11-det-202424-jaa-2025Значення коучингу в розвитку креативної організаціїОстровська, Галина Йосипівна; Шведа, Т. Р.; Ostrovska, H. Y.; Shveda, T. R.
-juu-201829-juu-2018Курс лекцій з дисципліни “Кухні народів світу” для студентів галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” освітнього рівня “бакалавр”Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations201820-juu-2019Методичні вказівки та завдання до практичних занять з дисципліни “Вступ до гостинності” для студентів усіх форм навчання галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations201921-juu-2019Методичні вказівки та завдання до практичних занять з дисципліни “Кухні народів світу” для студентів усіх форм навчання галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations20175-det-2017Методичні вказівки та завдання до практичних занять і самостійної роботи з дисципліни «Економіка та організація виробництва» для студентів усіх форм навчання напряму підготовки 6.050701 «Електротехніка та електротехнології»Владимир, Ольга Михайлівна; Шерстюк, Роман Петрович; Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations201820-juu-2019Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з курсу “Кухні народів світу” для студентів галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” освітнього рівня “бакалавр”Островська, Галина Йосипівна
-201820-juu-2019Методичні рекомендації та індивідуальні завдання для самостійної роботи з дисципліни “Вступ до гостинності” для студентів усіх форм навчання спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” освітньо-кваліфікаційного рівня “бакалавр”Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations201820-juu-2019Методичні рекомендації та індивідуальні завдання для самостійної роботи з дисципліни “Кухні народів світу” для студентів спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” освітньо-кваліфікаційного рівня “бакалавр”Островська, Галина Йосипівна
Conference Abstract28-mär-20195-juu-2019Молекулярна гастрономія: кулінарні шедеври інтелектуальної кухніБоднар, Н. Г.; Стечишин, В. О.; Островська, Галина Йосипівна; Bodnar, N. H.; Stеchyshyn, V. O.; Ostrovska, H. J.
Conference Abstract27-nov-20195-vee-2020Нанотехнології в сфері ресторанного господарстваОстровська, Галина Йосипівна; Будна, Ю. А.; Олексій, В.-Х. В.; Ostrovska, H. Y.; Budna, Y. A.; Oleksii, V.-Kh. V.
Article20094-aug-2009Огляд теоретичних концепцій стратегічного управління на основі зростання вартостіОстровська, Галина Йосипівна; Серединська, Ірина Володимирівна