Результати від 1 до 20 із 33
далі >
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Conference Abstract | 2-тра-2018 | 3-лип-2018 | Використання дистанційного навчання при викладанні хімії іноземним слухачам підготовчого відділення | Назарко, Ірина Степанівна; Nazarko, Iryna |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Використання добавок у сучасних молочних продуктах | Назарко, Ірина Степанівна; Салук, Інна; Білецька, Галина; Nazarko, Iryna; Saluk, Inna; Biletska, Halyna |
Article | кві-2016 | 8-лип-2016 | Використання засобів дистанційної освіти для підвищення ефективності навчального процесу у ВНЗ | Назарко, Ірина Степанівна |
Article | 18-тра-2016 | 8-чер-2016 | Використання інформаційних технологій при викладанні хімії іноземним слухачам підготовчого відділення | Назарко, Ірина Степанівна; Nazarko, Iryna |
Conference Abstract | 24-тра-2023 | 19-лип-2023 | Вплив якості води на виробництво якісних харчоіих продуктів | Назарко, Ірина Степанівна; Салук, Інна; Білецька, Галина; Nazarko, Iryna; Saluk, Inna; Biletska, Halyna |
Handbook | 2019 | 27-сер-2019 | Загальна хімія : навчальний посібник для студентів технічних спеціальностей | Назарко, Ірина Степанівна; Вічко, Олена Іванівна |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Застосування аерозольних упаковок у виробництві харчових продуктів | Назарко, Ірина Степанівна; Матіяш, Ольга; Nazarko, Iryna; Matiiash, Olha |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Консервування плодово-ягідних напівфабрикатів | Фігуш, Петро; Назарко, Ірина Степанівна; Figush, Petro; Nazarko, Iryna |
Book | 8-лип-2016 | 8-лип-2016 | Конспект лекцій з дисципліни «Інноваційні інгредієнти в технології консервованих продуктів» | Назарко, Ірина Степанівна |
Book | тра-2017 | 27-чер-2017 | Конспект лекцій з курсу «Фізична і колоїдна хімія» (частина 2. Колоїдна хімія) | Назарко, Ірина Степанівна |
Laboratory Instructions | чер-2020 | 29-чер-2020 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Харчова хімія» для студентів всіх форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» Ч.1. | Назарко, Ірина Степанівна; Покотило, Олег Степанович |
Laboratory Instructions | чер-2020 | 29-чер-2020 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Харчова хімія» для студентів всіх форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» Ч.2. | Назарко, Ірина Степанівна; Покотило, Олег Степанович |
Learning Object | 8-лип-2016 | 8-лип-2016 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні інгредієнти в технології консервованих продуктів» | Назарко, Ірина Степанівна |
Methodical recommendations | жов-2020 | 13-чер-2021 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальна та неорганічна хімія» розроблено відповідно до навчального плану для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» Ч.1. «Загальна хімія» | Вічко, Олена Іванівна; Назарко, Ірина Степанівна |
Methodical recommendations | 2018 | 17-гру-2018 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальна хімія» розроблено відповідно до навчального плану для студентів всіх форм навчання спеціальностей 152 Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка; 153 Мікро- та наносистемна техніка; 163 Біомедична інженерія; 172 Телекомунікації та радіотехніка; 274 Автомобільний транспорт; 275 Транспортні технології | Назарко, Ірина Степанівна; Вічко, Олена Іванівна |
- | тра-2017 | 19-чер-2017 | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Дослідження рослинної сировини, яка містить біологічно активні водорозчинні вітаміни» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» | Джур, Ярослава Богданівна; Назарко, Ірина Степанівна |
Learning Object | тра-2017 | 18-чер-2017 | МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання лабораторної роботи на тему: «Дослідження якісного та кількісного складу біологічно активних жиророзчинних вітамінів в харчових продуктах» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» | Джур, Ярослава Богданівна; Назарко, Ірина Степанівна |
Methodical recommendations | бер-2019 | 20-чер-2019 | Методичні вказівки до виконання практичних занять з курсу «Науково-дослідна робота студентів» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» | Назарко, Ірина Степанівна |
Methodical recommendations | 2021 | 9-жов-2021 | Облік і звітність у хлібопекарському, макаронному, кондитерському та харчоконцентратному виробництвах | Копчак, Наталія Григорівна; Kopchak, Nataliia; Карпик, Галина Вікторівна; Karpyk, Halyna Viktorivna; Кравченюк, Христина Юріївна; Kravcheniuk, Khrystyna Yurivna; Назарко, Ірина Степанівна; Nazarko, Iryna Stepanivna |
Methodical recommendations | тра-2018 | 24-чер-2018 | Органічна хімія | Назарко, Ірина Степанівна; Вічко, Олена Іванівна |