Результати від 1 до 20 із 30
далі >
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Conference Abstract | 14-тра-2020 | 3-чер-2020 | Аналіз умісту ксенобіотиків у салаці свіжомороженій | Приліпко, Т. М.; Букалова, Н. В.; Prylipko, T.; Bukalova, N. |
Conference Abstract | 23-кві-2020 | 4-чер-2020 | Біогазові установки – успіхи, плани в Україні | Качура, В.; Kachura, V. |
Conference Abstract | 23-кві-2020 | 4-чер-2020 | Біотехнології розмноження тварин | Полюк, Б.; Polyuk, B. |
Conference Abstract | 23-кві-2020 | 4-чер-2020 | Виробництво біогазу – як спосіб утилізації гною | Шамрей, Б.; Shamrei, B. |
Conference Abstract | 23-кві-2020 | 4-чер-2020 | Вплив повноцінності годівлі вівцематок на їх продуктивність та якість приплоду | Скалій, І.; Skalij, I. |
Conference Abstract | 23-кві-2020 | 4-чер-2020 | Вплив повноцінної годівлі курей-несучок на їх яєчну продуктивність | Бабій, Б.; Babij, B. |
Conference Abstract | 23-кві-2020 | 4-чер-2020 | Генетично модифіковані продукти – шкідливі чи ні? | Дишкант, А.; Dyshkant, A. |
Conference Abstract | 21-тра-2019 | 11-чер-2019 | Громадський контроль як дієвий механізм здійснення народовладдя | Чикуркова, А. Д.; Прокопчук, Л. М.; Chykurkova, A.; Prokopchuk, L. |
Article | 5-гру-2012 | 11-лют-2016 | Енергоощадний еліптичний гвинтовий змішувач | Дячун, А.; Грудовий, Р.; Павельчук, Ю. |
Conference Abstract | 23-кві-2020 | 4-чер-2020 | Забезпечення мясною сировиною в Буковинському регіоні шляхом удосконалення нових порід у скотарстві | Кузьмін, П.; Kuzmin, P. |
Conference Abstract | 23-кві-2020 | 4-чер-2020 | Зміна біохімічних показників у процесі дозрівання м’яса | Марцинюк, В.; Martyniuk, V. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Контроль показників якості сиркової маси та твердого сичугового сиру «Чеддер» відповідно до вимог системи НАССР | Приліпко, Т. М.; Данчук, В. В.; Супрович, Т. М.; Prilipko, T. M.; Danchuk, V. V.; Suprovich, T. M. |
Article | 30-бер-2005 | 12-тра-2020 | Математичне моделювання нестаціонарних температурних полів в тонкій циліндрично-ізотропній пластині у вигляді необмеженого кільчастого сектора | Громик, А.; Gromyk, A. |
Conference Abstract | 14-тра-2020 | 3-чер-2020 | Моделювання мікробіологічних та біохімічних процесів під час обробки мясних консервів за умови пароконтактного нагріву продукції в тарі | Приліпко, Т. М.; Prylipko, T. |
Conference Abstract | 14-тра-2020 | 3-чер-2020 | Моделювання якості молочної сировини | Приліпко, Т. М.; Букалова, Н. В.; Богатко, Л. М.; Лясота, В. П.; Prylipko, T.; Bogatko, L.; Bukalova, N.; Lyasota, V. |
Conference Abstract | 23-кві-2020 | 4-чер-2020 | Молоко як продукт харчування і об'єкт технологічної переробки в умовах буковини | Ліщук, В.; Lischuk, B. |
Conference Abstract | 23-кві-2020 | 4-чер-2020 | Органолептичні, фізико-хімічні показники варенокопчених ковбас | Грановська, Д.; Granovskaya, D. |
Conference Abstract | 21-тра-2019 | 11-чер-2019 | Організаційно-економічне забезпечення сталого соціально-економічного розвитку регіону | Покотильська, Н.; Pokotylska, N. |
Conference Abstract | 23-кві-2020 | 4-чер-2020 | Оцінка біохімічних показників у процесів зберігання меду | Калинюк, Д.; Kalinyuk, D. |
Conference Abstract | 23-кві-2020 | 4-чер-2020 | Перевірка якості меду та встановлення його фальсифікації | Оларь, Б.; Olar, B. |