Prohlížení dle Affiliation Подільський державний аграрно-технічний університет

Přejít na: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
nebo zadejte několik prvních písmen:  
Zobrazují se výsledky 1 až 20 z 30  další >
TypDatum vydáníDate of entryNázevAutor
Conference Abstract14-kvě-20203-čer-2020Аналіз умісту ксенобіотиків у салаці свіжомороженійПриліпко, Т. М.; Букалова, Н. В.; Prylipko, T.; Bukalova, N.
Conference Abstract23-dub-20204-čer-2020Біогазові установки – успіхи, плани в УкраїніКачура, В.; Kachura, V.
Conference Abstract23-dub-20204-čer-2020Біотехнології розмноження тваринПолюк, Б.; Polyuk, B.
Conference Abstract23-dub-20204-čer-2020Виробництво біогазу – як спосіб утилізації гноюШамрей, Б.; Shamrei, B.
Conference Abstract23-dub-20204-čer-2020Вплив повноцінності годівлі вівцематок на їх продуктивність та якість приплодуСкалій, І.; Skalij, I.
Conference Abstract23-dub-20204-čer-2020Вплив повноцінної годівлі курей-несучок на їх яєчну продуктивністьБабій, Б.; Babij, B.
Conference Abstract23-dub-20204-čer-2020Генетично модифіковані продукти – шкідливі чи ні?Дишкант, А.; Dyshkant, A.
Conference Abstract21-kvě-201911-čer-2019Громадський контроль як дієвий механізм здійснення народовладдяЧикуркова, А. Д.; Прокопчук, Л. М.; Chykurkova, A.; Prokopchuk, L.
Article5-pro-201211-úno-2016Енергоощадний еліптичний гвинтовий змішувачДячун, А.; Грудовий, Р.; Павельчук, Ю.
Conference Abstract23-dub-20204-čer-2020Забезпечення мясною сировиною в Буковинському регіоні шляхом удосконалення нових порід у скотарствіКузьмін, П.; Kuzmin, P.
Conference Abstract23-dub-20204-čer-2020Зміна біохімічних показників у процесі дозрівання м’ясаМарцинюк, В.; Martyniuk, V.
Article8-říj-201521-pro-2015Контроль показників якості сиркової маси та твердого сичугового сиру «Чеддер» відповідно до вимог системи НАССРПриліпко, Т. М.; Данчук, В. В.; Супрович, Т. М.; Prilipko, T. M.; Danchuk, V. V.; Suprovich, T. M.
Article30-bře-200512-kvě-2020Математичне моделювання нестаціонарних температурних полів в тонкій циліндрично-ізотропній пластині у вигляді необмеженого кільчастого сектораГромик, А.; Gromyk, A.
Conference Abstract14-kvě-20203-čer-2020Моделювання мікробіологічних та біохімічних процесів під час обробки мясних консервів за умови пароконтактного нагріву продукції в таріПриліпко, Т. М.; Prylipko, T.
Conference Abstract14-kvě-20203-čer-2020Моделювання якості молочної сировиниПриліпко, Т. М.; Букалова, Н. В.; Богатко, Л. М.; Лясота, В. П.; Prylipko, T.; Bogatko, L.; Bukalova, N.; Lyasota, V.
Conference Abstract23-dub-20204-čer-2020Молоко як продукт харчування і об'єкт технологічної переробки в умовах буковиниЛіщук, В.; Lischuk, B.
Conference Abstract23-dub-20204-čer-2020Органолептичні, фізико-хімічні показники варенокопчених ковбасГрановська, Д.; Granovskaya, D.
Conference Abstract21-kvě-201911-čer-2019Організаційно-економічне забезпечення сталого соціально-економічного розвитку регіонуПокотильська, Н.; Pokotylska, N.
Conference Abstract23-四月-20204-六月-2020Оцінка біохімічних показників у процесів зберігання медуКалинюк, Д.; Kalinyuk, D.
Conference Abstract23-四月-20204-六月-2020Перевірка якості меду та встановлення його фальсифікаціїОларь, Б.; Olar, B.