Buscar por Autor Ворощук, Віктор Ярославович

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 17 de 17
TipoFecha de publicaciónDate of entryTítuloAutor(es)
Article25-ene-20234-jul-2023Heat exchange in a chamber apparatus with a circulation circuit during cheese masses productionШинкарик, Марія Миколаївна; Ворощук, Віктор Ярославович; Кравець, Олег Ігорович; Крупа, Ольга Миколаївна; Зварич, Наталя Миколаївна; Shynkaryk, Mariia; Voroshchuk, Viktor; Kravets, Oleh; Krupa, Olha; Zvarych, Natalia
-20213-feb-2023Solidworks у завданнях 3D моделювання та інжинірингу технічних системВорощук, Віктор Ярославович; Вітенько, Тетяна Миколаївна
-24-abr-202323-nov-2023Ворощук В.Я., Вітенько Т.М. «Інжиніринг та 3D моделювання в середовищі SolidWorks». Навчальний посібник. 2023. – 164 с.Ворощук, Віктор Ярославович; Вітенько, Тетяна Миколаївна
Book201127-may-2011Дипломне проектування технологічного обладнання переробних і харчових виробництв: навчальний посібникЗакалов, Олександр Васильович; Ворощук, Віктор Ярославович
Article1-jul-200814-sep-2018Дослідження затрат потужності в парі ротор-статор у роторно-вихрових емульсорах при виробництві композиційних продуктів на базі сиру домашньогоШинкарик, М.; Ворощук, Віктор Ярославович; Єресько, Георгій Олексійович; Кимачинський, Сергій Іванович; Shynkaryk, M.; Voroshchuk, V.; Eresko, G.; Kymachynsky, S.
Conference Abstract28-abr-202216-jun-2022Зношування елементів обладнання у харчовій промисловостіКобзар, І.; Криворучко, О.; Ворощук, Віктор Ярославович; Kobzar, I.; Kryvoruchko, O.; Voroshchuk, V.
Book201127-may-2011Курсове проектування з технологічного обладнання харчових виробництв : навчальний посібникЗакалов, Олександр Васильович; Ворощук, Віктор Ярославович
Conference Abstract11-oct-201728-oct-2017Методика розрахунку роторно-вихрового емульсораШинкарик, Марія Миколаївна; Ворощук, Віктор Ярославович; Shynkaryk, Mariya; Voroshchuk, Viktor
Handbook20173-jun-2021Навчальний посібник щодо проходження практик бакалаврами спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» спеціалізації «Обладнання переробних і харчових виробництв»Ворощук, Віктор Ярославович; Шинкарик, Марія Миколаївна; Лясота, Оксана Михайлівна; Кравець, Олег Ігорович
Article19-may-201521-ene-2016Особливості теплової обробки продуктів у роторно-вихрових емульсорахШинкарик, Марія Миколаївна; Ворощук, Віктор Ярославович; Shynkaryk, Mariya; Voroshchuk, Viktor
Other17-ene-200524-sep-2014Роторно-вихровий емульсорВорощук, Віктор Ярославович; Кимачинський, Сергій Іванович; Шинкарик, Марія Миколаївна; Shynkaryk, Maria Mykolaivna; Voroschuk, Viktor Yaroslavovych; Ворощук, Виктор Ярославович; Шинкарик, Мария Николаевна
Other25-jun-201024-sep-2014Роторно-вихровий емульсорВорощук, Віктор Ярославович; Комачинський, Сергій Іванович; Шинкарик, Марія Миколаївна; Komachynskyi, Serhii Ivanovych; Shynkaryk, Maria Mykolaivna; Voroschuk, Viktor Yaroslavovych; Ворощук, Виктор Ярославович; Комачинский, Сергей Иванович; Шинкарик, Мария Николаевна
Article19-may-201521-ene-2016Температурний режим у роторно-вихрових емульсорахШинкарик, Марія Миколаївна; Ворощук, Віктор Ярославович; Shynkaryk, Mariya; Voroshchuk, Viktor
Conference Abstract22-nov-202215-dic-2022Термодинамічний аналіз енергетичних ресурсівСтадник, Ігор Ярославович; Зварич, Наталія; Пилипець, Оксана Михайлівна; Ворощук, Віктор Ярославович; Stadnyk, I.; Zvarych, N.; Pylypets, O.; Voroshchuk, V.
-24-abr-202323-nov-2023Технологічне обладнання консервної промисловостіШинкарик, Марія Миколаївна; Ворощук, Віктор Ярославович
Conference Abstract28-may-202518-jun-2025Інтеграція реверс-інжинірингу з методами 3D симуляції в процесі експлуатації обладнання кондитерської промисловостіВорощук, Віктор Ярославович; Деркач, А. В.; Voroshchuk, V. Ya.; Derkach, A. V.
Conference Abstract22-may-201815-jun-2018Інтенсивність гідромеханічної обробки сиркових мас у роторно-вихровому емульсоріШинкарик, Марія Миколаївна; Ворощук, Віктор Ярославович; Shynkaryk, Mariya; Voroshchuk, Viktor