Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38019
Назва: | Зношування елементів обладнання у харчовій промисловості |
Інші назви: | Food industry equipment wear out |
Автори: | Кобзар, І. Криворучко, О. Ворощук, Віктор Ярославович Kobzar, I. Kryvoruchko, O. Voroshchuk, V. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
Бібліографічний опис: | Кобзар І. Зношування елементів обладнання у харчовій промисловості / Кобзар І., Криворучко О., Ворощук Віктор Ярославович // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 93. — (Механічна інженерія). |
Bibliographic description: | Kobzar I., Kryvoruchko O., Voroshchuk V. (2022) Znoshuvannia elementiv obladnannia u kharchovii promyslovosti [Food industry equipment wear out]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 93 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022 Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022 |
Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання" |
Дата публікації: | 28-кві-2022 |
Дата внесення: | 16-чер-2022 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 28-29 квітня 2022 р. 28-29 April 2022 |
УДК: | 539 |
Теми: | зношування промисловість тертя wear out industry friction |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 93 |
Початкова сторінка: | 93 |
Кінцева сторінка: | 93 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38019 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
V_MSNTK_2022_Kobzar_I-Food_industry_equipment_wear_93.pdf | 323,76 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
V_MSNTK_2022_Kobzar_I-Food_industry_equipment_wear_93.djvu | 19,06 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
V_MSNTK_2022_Kobzar_I-Food_industry_equipment_wear_93__COVER.png | 378,44 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.