| Type | Issue Date | Date of entry | Title | Author(s) |
| Conference Abstract | 22-sze-2022 | 19-okt-2022 | Pastry of health direction | Карпик, Галина Вікторівна; Степанко, І. І.; Karpyk, H.; Stepanko, I. |
| Conference Abstract | 25-sze-2025 | 28-okt-2025 | Дослідження вмісту фенольних сполук у густому екстракті трави чорнобривців | Марчишин, С. М.; Слободянюк, Л. В.; Будняк, Л. І.; Карпик, Галина Вікторівна; Вічко, Олена Іванівна; Marchyshyn, S.; Slobodianiuk, L.; Budniak, L.; Karpyk, H.; Vichko, O. |
| Conference Abstract | 22-máj-2018 | 15-jún-2018 | Дослідження впливу пектину на форми зв’язку вологи в макаронному тісті з висівками | Карпик, Г. В.; Сельський, Володимир Романович; Юрчак, В. Г.; Karpyk, H.; Selsky, V.; Yurchak, Vira |
| Conference Abstract | 20-máj-2021 | 23-jún-2021 | Дослідження впливу ферментованого напою на якість пшеничного хліба | Карпик, Г.; Гайдамака, М.; Karpyk, H.; Haidamaka, M. |
| Conference Abstract | 22-sze-2022 | 19-okt-2022 | Обгрунтування доцільності введення в раціон людини Aegopodium Podagraria L | Карпик, Галина Вікторівна; Леськів, М. Р.; Karpyk, H.; Leskiv, M. |
| Conference Abstract | 7-dec-2022 | 15-feb-2023 | Оцінка якості пшеничного хліба з Aegopodium podagraria L. | Леськів, М. Р.; Карпик, Г. В.; Leskiv, M.; Karpyk, H. |
| Conference Abstract | 20-máj-2021 | 23-jún-2021 | Підвищення харчової цінності борошняних виробів індустрії швидкого харчування | Карпик, Г.; Спас, О.; Karpyk, H.; Spas, O. |
| Conference Abstract | 24-nov-2021 | 21-dec-2021 | Підвищення харчової цінності здобних виробів | Карпик, Галина Вікторівна; Степанко, І. І.; Karpyk, H.; Stepanko, I. |
| Conference Abstract | 20-máj-2021 | 23-jún-2021 | Хліб з цільного борошна –продукт здорового харчування | Карпик, Г.; Марко, Д.; Karpyk, H.; Marko, D. |
| Conference Abstract | 14-máj-2020 | 3-jún-2020 | Цінність гарбуза як сировини консервного виробництва | Музичук, І. М.; Карпик, Г. В.; Muzychuk, I.; Karpyk, H. |