Browsing by Author Karpyk, H.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 10
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Conference Abstract22-sze-202219-okt-2022Pastry of health directionКарпик, Галина Вікторівна; Степанко, І. І.; Karpyk, H.; Stepanko, I.
Conference Abstract25-sze-202528-okt-2025Дослідження вмісту фенольних сполук у густому екстракті трави чорнобривцівМарчишин, С. М.; Слободянюк, Л. В.; Будняк, Л. І.; Карпик, Галина Вікторівна; Вічко, Олена Іванівна; Marchyshyn, S.; Slobodianiuk, L.; Budniak, L.; Karpyk, H.; Vichko, O.
Conference Abstract22-máj-201815-jún-2018Дослідження впливу пектину на форми зв’язку вологи в макаронному тісті з висівкамиКарпик, Г. В.; Сельський, Володимир Романович; Юрчак, В. Г.; Karpyk, H.; Selsky, V.; Yurchak, Vira
Conference Abstract20-máj-202123-jún-2021Дослідження впливу ферментованого напою на якість пшеничного хлібаКарпик, Г.; Гайдамака, М.; Karpyk, H.; Haidamaka, M.
Conference Abstract22-sze-202219-okt-2022Обгрунтування доцільності введення в раціон людини Aegopodium Podagraria LКарпик, Галина Вікторівна; Леськів, М. Р.; Karpyk, H.; Leskiv, M.
Conference Abstract7-dec-202215-feb-2023Оцінка якості пшеничного хліба з Aegopodium podagraria L.Леськів, М. Р.; Карпик, Г. В.; Leskiv, M.; Karpyk, H.
Conference Abstract20-máj-202123-jún-2021Підвищення харчової цінності борошняних виробів індустрії швидкого харчуванняКарпик, Г.; Спас, О.; Karpyk, H.; Spas, O.
Conference Abstract24-nov-202121-dec-2021Підвищення харчової цінності здобних виробівКарпик, Галина Вікторівна; Степанко, І. І.; Karpyk, H.; Stepanko, I.
Conference Abstract20-máj-202123-jún-2021Хліб з цільного борошна –продукт здорового харчуванняКарпик, Г.; Марко, Д.; Karpyk, H.; Marko, D.
Conference Abstract14-máj-20203-jún-2020Цінність гарбуза як сировини консервного виробництваМузичук, І. М.; Карпик, Г. В.; Muzychuk, I.; Karpyk, H.