UDC 664.641.4
Gösterilen sonuçlar 1 - 7 den 7
Tür | Yayın Tarihi | Date of entry | Başlık | Yazar(lar) |
Conference Abstract | 28-Nis-2021 | 12-Ara-2021 | Аналіз технологічних аспектів використання нетрадиційних видів борошна в технології хлібобулочних виробів | Троян, К.; Troyan, K. |
Conference Abstract | 20-May-2021 | 23-Haz-2021 | Вивчення впливу кількості води в безглютеновому тісті | Тонкевич, Т.; Лісовська, Т.; Tonkevych, T.; Lisovska, T. |
Conference Abstract | 28-Nis-2021 | 12-Ara-2021 | Вивчення можливості використання ксиліту у технології хлібобулочних виробів | Тонкевич, Т.; Tonkevych, T. |
Conference Abstract | 20-May-2021 | 23-Haz-2021 | Вплив борошняної сировини на характеристики безглютенового тіста | Троян, К.; Лісовська, Т.; Кушнірук, Наталія Василівна; Troyan, K.; Lisovska, T.; Kushniruk, N. |
Conference Abstract | 28-Nis-2021 | 12-Ara-2021 | Вплив текстурованого кукурудзяного борошна на консистенцію напоїв кисломолочних | Гітель, Д.; Gitel, D. |
Conference Abstract | 28-Nis-2021 | 12-Ara-2021 | Перспективи використання текстурованого кукурудзяного борошна в технології напоїв кисломолочних | Гітель, Д.; Gitel, D. |
Conference Abstract | 7-Ara-2022 | 15-Şub-2023 | Розширення спектру використання нетрадиційних видів борошна в технології борошняних виробів | Хижнюк, Я. Ю.; Лісовська, Т. О.; Вічко, Олена Іванівна; Hizhnyuk, Ya. Yu.; Lisovska, T. O.; Vichko, O. I. |