UDC 664.641.4

Atla: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
veya bir kaç harf giriniz:  
Gösterilen sonuçlar 1 - 7 den 7
TürYayın TarihiDate of entryBaşlıkYazar(lar)
Conference Abstract28-Nis-202112-Ara-2021Аналіз технологічних аспектів використання нетрадиційних видів борошна в технології хлібобулочних виробівТроян, К.; Troyan, K.
Conference Abstract20-May-202123-Haz-2021Вивчення впливу кількості води в безглютеновому тістіТонкевич, Т.; Лісовська, Т.; Tonkevych, T.; Lisovska, T.
Conference Abstract28-Nis-202112-Ara-2021Вивчення можливості використання ксиліту у технології хлібобулочних виробівТонкевич, Т.; Tonkevych, T.
Conference Abstract20-May-202123-Haz-2021Вплив борошняної сировини на характеристики безглютенового тістаТроян, К.; Лісовська, Т.; Кушнірук, Наталія Василівна; Troyan, K.; Lisovska, T.; Kushniruk, N.
Conference Abstract28-Nis-202112-Ara-2021Вплив текстурованого кукурудзяного борошна на консистенцію напоїв кисломолочнихГітель, Д.; Gitel, D.
Conference Abstract28-Nis-202112-Ara-2021Перспективи використання текстурованого кукурудзяного борошна в технології напоїв кисломолочнихГітель, Д.; Gitel, D.
Conference Abstract7-Ara-202215-Şub-2023Розширення спектру використання нетрадиційних видів борошна в технології борошняних виробівХижнюк, Я. Ю.; Лісовська, Т. О.; Вічко, Олена Іванівна; Hizhnyuk, Ya. Yu.; Lisovska, T. O.; Vichko, O. I.