Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35446
Назва: | Вплив борошняної сировини на характеристики безглютенового тіста |
Інші назви: | Influence of flour raw materials on characteristics of gluten-free dough |
Автори: | Троян, К. Лісовська, Т. Кушнірук, Наталія Василівна Troyan, K. Lisovska, T. Kushniruk, N. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Троян К. Вплив борошняної сировини на характеристики безглютенового тіста / К. Троян, Т. Лісовська, Н. Кушнірук // Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 20-21 травня 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — С. 38. — (Вода і харчова промисловість). |
Bibliographic description: | Troyan K., Lisovska T., Kushniruk N. (2021) Vplyv boroshnianoi syrovyny na kharakterystyky bezghliutenovoho tista [Influence of flour raw materials on characteristics of gluten-free dough]. Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects" (Tern., 20-21 May 2021), pp. 38 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2021 Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects", 2021 |
Конференція/захід: | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Журнал/збірник: | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Дата публікації: | 20-тра-2021 |
Дата внесення: | 23-чер-2021 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 20-21 травня 2021 року 20-21 May 2021 |
УДК: | 664.641.4 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 38 |
Початкова сторінка: | 38 |
Кінцева сторінка: | 38 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35446 |
ISBN: | 978-617-7875-17-7 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2021) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2021_Troyan_K-Influence_of_flour_raw_materials_38.pdf | 271,65 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNTK_2021_Troyan_K-Influence_of_flour_raw_materials_38.djvu | 15,63 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MNTK_2021_Troyan_K-Influence_of_flour_raw_materials_38__COVER.png | 464,36 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.