Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35446
Összes dokumentumadat
DC mező | Érték | Nyelv |
---|---|---|
dc.contributor.author | Троян, К. | |
dc.contributor.author | Лісовська, Т. | |
dc.contributor.author | Кушнірук, Наталія Василівна | |
dc.contributor.author | Troyan, K. | |
dc.contributor.author | Lisovska, T. | |
dc.contributor.author | Kushniruk, N. | |
dc.coverage.temporal | 20-21 травня 2021 року | |
dc.coverage.temporal | 20-21 May 2021 | |
dc.date.accessioned | 2021-06-23T15:52:46Z | - |
dc.date.available | 2021-06-23T15:52:46Z | - |
dc.date.created | 2021-05-20 | |
dc.date.issued | 2021-05-20 | |
dc.identifier.citation | Троян К. Вплив борошняної сировини на характеристики безглютенового тіста / К. Троян, Т. Лісовська, Н. Кушнірук // Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 20-21 травня 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — С. 38. — (Вода і харчова промисловість). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-17-7 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35446 | - |
dc.format.extent | 38 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2021 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects", 2021 | |
dc.title | Вплив борошняної сировини на характеристики безглютенового тіста | |
dc.title.alternative | Influence of flour raw materials on characteristics of gluten-free dough | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664.641.4 | |
dc.identifier.citationen | Troyan K., Lisovska T., Kushniruk N. (2021) Vplyv boroshnianoi syrovyny na kharakterystyky bezghliutenovoho tista [Influence of flour raw materials on characteristics of gluten-free dough]. Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects" (Tern., 20-21 May 2021), pp. 38 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ | |
dc.citation.spage | 38 | |
dc.citation.epage | 38 | |
dc.citation.conference | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ | |
Ebben a gyűjteményben: | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2021) |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2021_Troyan_K-Influence_of_flour_raw_materials_38.pdf | 271,65 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
MNTK_2021_Troyan_K-Influence_of_flour_raw_materials_38.djvu | 15,63 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
MNTK_2021_Troyan_K-Influence_of_flour_raw_materials_38__COVER.png | 464,36 kB | image/png | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!