กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35446

ระเบียนเมทาดาทาแบบเต็ม
ฟิลด์ DC ค่าภาษา
dc.contributor.authorТроян, К.
dc.contributor.authorЛісовська, Т.
dc.contributor.authorКушнірук, Наталія Василівна
dc.contributor.authorTroyan, K.
dc.contributor.authorLisovska, T.
dc.contributor.authorKushniruk, N.
dc.coverage.temporal20-21 травня 2021 року
dc.coverage.temporal20-21 May 2021
dc.date.accessioned2021-06-23T15:52:46Z-
dc.date.available2021-06-23T15:52:46Z-
dc.date.created2021-05-20
dc.date.issued2021-05-20
dc.identifier.citationТроян К. Вплив борошняної сировини на характеристики безглютенового тіста / К. Троян, Т. Лісовська, Н. Кушнірук // Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 20-21 травня 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — С. 38. — (Вода і харчова промисловість).
dc.identifier.isbn978-617-7875-17-7
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35446-
dc.format.extent38
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofТези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2021
dc.relation.ispartofBook of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects", 2021
dc.titleВплив борошняної сировини на характеристики безглютенового тіста
dc.title.alternativeInfluence of flour raw materials on characteristics of gluten-free dough
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664.641.4
dc.identifier.citationenTroyan K., Lisovska T., Kushniruk N. (2021) Vplyv boroshnianoi syrovyny na kharakterystyky bezghliutenovoho tista [Influence of flour raw materials on characteristics of gluten-free dough]. Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects" (Tern., 20-21 May 2021), pp. 38 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleТези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
dc.citation.spage38
dc.citation.epage38
dc.citation.conferenceⅠ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2021)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
MNTK_2021_Troyan_K-Influence_of_flour_raw_materials_38.pdf271,65 kBAdobe PDFดู/เปิด
MNTK_2021_Troyan_K-Influence_of_flour_raw_materials_38.djvu15,63 kBDjVuดู/เปิด
MNTK_2021_Troyan_K-Influence_of_flour_raw_materials_38__COVER.png464,36 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น